Мигдальний фрапучино
Фрапучино з міцною кавою, мигдалевим молоком та насиченою мигдалевою пастою — просто й смачно. А як бадьорить!
Інгредієнти на 2 порції:
• 250 г мигдалевого молока (30 г мигдалевої пасти AUMi + 220 г теплої води);
• 200 г міцно завареної та потім охолодженої кави;
• 5-10 кубиків льоду;
• 3-4 ст. ложки кокосового цукру, кленового сиропу або меду;
• 1,5 ст. ложки какао-порошку;
• 2 ст. ложки мигдалевої пасти AUMi.
Приготування:
Приготувати мигдалеве молоко — в блендері перебити мигдалеву пасту AUMi з теплою водою і потім процідити через марлю.
Заварити, процідити та охолодити свою улюблену каву.
Помістити всі інгредієнти у блендер та перебити до однорідної маси.
Можна декорувати тертим шоколадом.
Готуй наш фрапучино кожного разу, як почнеш сумувати за літом. Кажуть, він лікує від хандри.
Інгредієнти на 2 порції:
• 250 г мигдалевого молока (30 г мигдалевої пасти AUMi + 220 г теплої води);
• 200 г міцно завареної та потім охолодженої кави;
• 5-10 кубиків льоду;
• 3-4 ст. ложки кокосового цукру, кленового сиропу або меду;
• 1,5 ст. ложки какао-порошку;
• 2 ст. ложки мигдалевої пасти AUMi.
Приготування:
Приготувати мигдалеве молоко — в блендері перебити мигдалеву пасту AUMi з теплою водою і потім процідити через марлю.
Заварити, процідити та охолодити свою улюблену каву.
Помістити всі інгредієнти у блендер та перебити до однорідної маси.
Можна декорувати тертим шоколадом.
Готуй наш фрапучино кожного разу, як почнеш сумувати за літом. Кажуть, він лікує від хандри.
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Бабагануш з тахініЗакуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃Бабагануш з тахіні