



Мигдалева паста кремова, 500г, відро, з бланшованого мигдалю без шкірки
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 110202MG500G
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Одеса
- +380 (50) 050-40-38Ярославвул. Новомосковська дорога 21, 65031, Одеса, Україна✍️ Написати в Telegram / Viberhttps://bit.ly/AUMi_contactsInstagramhttps://www.instagram.com/aumi.ua/Facebookhttps://www.facebook.com/aumi.ua
Кремова мигдальна паста виробляється з бланшованого (без шкірки) солодкого каліфорнійського мигдалю середнього обсмажування. Високий вміст протеїну і корисних жирних кислот. Горіхова паста з бланшованого мигдалю ідеально підходить для виробництва мигдального молока, смузі, випічки, макарун і т.д.
Має більш густу кремову консистенцію, ніж класична мигдалева паста (зі шкіркою) і більш нейтральний смак, тому частіше використовується в кондитерських цілях.
Використовується як основа для мигдалевого молока. Однієї 500г банки вистачає для приготування до 8 літрів мигдалевого молока.
Ціна вказана за 500г. Можлива гуртова упаковка - 1, 5, 10, 20 кг пластикове відро.
Горіх обсмажується в інноваційній печі за американською технологією. Він фонтанує в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, не торкаючись стінок камери (при звичайному обсмажуванні горіх крутиться в барабані півгодини, підгорає і окислюється).
Склад пасти "AUMI" завжди простий і зрозумілий. Ми не використовуємо шкідливих інгредієнтів, не додаємо ні цукру, ні олії. Дбайливо відібрані горіхи і насіння вищого сорту готуються і перемелюються маленькими партіями безпосередньо перед продажем. Тому ви завжди гарантовано отримуєте свіжий і якісний продукт.
Характеристики
Масова частка вологи не більш 2,5%
Показники безпеки:
Мікробіологія - відповідно до наказу МОЗ України № 548 від 19.07.2012
Токсичні елементи, мікотоксини - відповідно до Державних гігієнічних правил та норм "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах"
Пестициди - відповідно до ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000
Радіонукліди - відповідно до ГН 6.6.1.1-130
Умови зберігання: зберігати у темному сухому прохолодному місці при температурі не більше 18’C та відносній вологості не більше 75% без сторонніх запахів.
ТУ У 10.3-41471489-001:2017
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 500 г |
Виробник | Aumi |
Країна виробник | Україна |
Тип | Мигдальні пасти |
Упаковка | Пластикова банка |
Термін придатності | 12 міс |
Склад | 100% ядро мигдалю бланшованого |
Вид пасти | М'які |
Користувальницькі характеристики | |
Властивості | Натуральні, Без глютену, Без рафінованого цукру, Без трансжиру , Без ГМО, Без пальмової олії, Веган, Без лактози, Палео |
Калорійність | 613 кКал |
Енергетична цінність | 2564 кДж |
Білки | 21 г на 100г |
Жири | 55.5 г на 100г |
Вуглеводи | 19 г на 100г |
Вага горіхових паст | 500 |