Кошик
5317 відгуків
🔥 NEW! - Масло Гхі 😋ХОЧУ!
+380 (50) 050-40-38

Паста з насіння гарбуза

Урбеч з гарбузового насіння відрізняється насиченим зеленим кольором і приємним смаком. Їсти пасту з гарбуза смачніше і зручніше, ніж просто насіння – її можна намазувати на хліб, додавати в каші і смузі, а найвигідніше купити пасту з насіння гарбуза буде в магазині Aumi!

Ця паста створюється з українського автентичного гарбуза, насіння якого заздалегідь очищається від шкаралупи. У її складі – 100% перетертого насіння великого калібру, вони смачніші й корисніші за звичайних. Гарбузова паста гіпоалергенна, виготовляється без домішок цукру, олії, трансжирів і емульгаторів. Вона багата га вітаміни А, С, В і Е, вміщує безліч мінералів (калій, магній, цинк й інші).

Якісна паста з гарбузового насіння!

Гарбузова паста наповнює енергією при зайнятті спортом, добре вгамовує спрагу і голод. Це поживний і здоровий продукт, який підходить для дітей, алергіків і літніх людей. Купити пасту з насіння гарбуза буде правильно у багатьох випадках: її використовують для перекусів спортсмени і люди, які дотримуються здорового харчування.

Насіння гарбуза містить надзвичайно багато корисних речовин, які мають антипаразитарні властивості, позитивно впливають на травлення і мікрофлору кишечника. Калорійність 100 грам продукту – 573 ккал. Поживну цінність складають 29,8 г білків, 49,1 г жирів і 14,7 г вуглеводів.

Паста з гарбузового насіння в Україні використовується для приготування найрізноманітніших страв: смузі, протеїнових коктейлів, соусів, десертів і випічки. Її додають в каші й салати, їдять з фруктами. У поєднанні з медом гарбузова паста Aumi нагадує шоколадну «Нутеллу». Завдяки корисним властивостям її можна використовувати в якості біодобавки-імуномодулятора – по чайній ложці перед сніданком.

Користь пасти з гарбузового насіння неоцінима: вона покращує обмін речовин, нормалізує кров’яний тиск, знижує рівень цукру і холестерину, виводить з організму шкідливі речовини, позбавляє від глистів і покращує стан шкіри. Вона надзвичайно корисна для гіпертоніків і вагітних, допомагає впоратися зі стресом і позитивно впливає на стан нервової системи. На перших термінах вагітності урбеч Aumi з гарбузового насіння допомагає впоратися з токсикозом. При морській хворобі пасту вживають, щоб позбавитися нудоти.

Гарбузова паста особливо корисна при цукровому діабеті, остеоартриті та ревматоїдному артриті, допомагає при серцево-судинних захворюваннях, поганому зорі й імунних порушеннях. Купити пасту з насіння гарбуза в Україні часто рекомендують дієтологи – при надмірній або недостатній вазі.

Паста з насіння гарбуза – це багате джерело корисних речовин і справжній еліксир молодості! Вона надзвичайно смачна і використовується у багатьох кулінарних рецептах, допомагає впоратися зі стресами, поліпшити зір і стабілізувати вагу, а ціна на неї в Одесі зовсім невелика.

Вигідніше за все купити пасту з насіння гарбуза вийде в магазині Aumi – у нас найбільший асортимент, швидка доставка, краща якість і вигідні ціни! Ласощі з гарбузового насіння стануть вашими улюбленими!

Де купити пасту з насіння гарбуза?

Найвигідніше придбати пасту з гарбузового насіння можна в інтернет-магазині Aumi в Одесі. Цей урбеч представлений у баночках різного об’єму: від 50 грам в скляній банці до 1 кг в пластиковому відерці. Склад пасти з насіння гарбуза повністю натуральний і не містить шкідливих добавок. Можна недорого купити невелику упаковку на пробу або замовити з доставкою по Україні відразу ціле відерце для великої сім’ї. Насолода гарантована!

Який склад у пасти з гарбуза?

Урбеч виготовляється з насіння великого калібру українського автентичного гарбуза. Паста має 100% натуральный склад, не містить добавок цукру, олії й інших шкідливих речовин. Насіння потрапляє на виробництво невеликими партіями прямо перед помелом, тому ви завжди отримуєте свіжий, якісний продукт. Паста багата на вітаміни А, С, В і Е, вміщує мінерали – калій, магній і цинк. У 100 грамах продукту міститься 29,8 г білків, 49,1 г жирів і 14,7 г вуглеводів, а загальна калорійність складає 573 ккал. Придбати її в Одесі дійсно правильно: паста з насіння гарбуза має неперевершений смак, коштує недорого, гіпоалергенна, тому підходить для дітей, алергіків й літніх людей. Це поживне і здоровий вид перекусу для спортсменів, вегетаріанців і сироїдів!

Які рецепти гарбузової пасти?

Пасту з насіння гарбуза використовують для приготування різних страв: десертів, смузі та коктейлів. Найпростіше – це додати її в кашу або приготувати соус для салатів: змішати у блендері до однорідної консистенції пучок свіжих трав, помідор, гострий перець і гарбузовий урбеч. Подавати можна з салатами або овочами. Також можна зробити протеїнову кашу: у вівсяні пластівці додати молоко, мед, кіноа, насіння льону, мигдаль, волоські горіхи і трохи пасти з насіння гарбуза.

Як вживати пасту з гарбуза?

Паста має приємний смак, тому її можна їсти прямо ложкою або намазувати на тости. Її додають в смузі, протеїнові коктейлі, соуси для салатів, десерти та випічку. Також її можна їсти з фруктами і овочами. Якщо до неї додати мед, вийде справжнісінька «Нутелла», але здоровіша і поживніша. При цьому продаж її зовсім недорогий! Паста з насіння гарбуза містить багато корисних речовин, тому її можна використовувати в якості біодобавки-імуномодулятора – приймати чайну ложку вранці перед сніданком.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner