

Фундук СМАЖЕНИЙ, 500г, калібр 11/15, солодкий сорт Барселона, УКРАЇНА
- Готово до відправки
- Код: 1501UA06FN500G2
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Одеса
- +380 (50) 050-40-38Ярославвул. Новомосковська дорога 21, 65031, Одеса, Україна✍️ Написати в Telegram / Viberhttps://bit.ly/AUMi_contactsInstagramhttps://www.instagram.com/aumi.ua/Facebookhttps://www.facebook.com/aumi.ua
Ядро фундука смажене. Упаковка 500г. Калібр 11-15. Чищений смажений фундук. Солодкий, ароматний і рідний - це український сортовий фундук, вирощений на родючій землі Вінницької області. Свіжий урожай.
Дуже смачний і якісний фундук сорту Барселона. Солодше і ароматніше турецького і грузинського. Вирощується на екологічно чистій ділянці, яка більше 30 років не оброблявся хімікатамі🌱. Фермерське господарство розташоване в долині річки Дністер, а дерева поливаються водою з самої річки. Горіхи висушуються на сонці, сушаться, розколюються і калибруются на професійному обладнанні.
Горіхи обсмажуються за американською технологією в інноваційній печі, виробленої в Україні спеціально за нашим технічним завданням. У турбокамері горіхи фонтанують в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, не торкаючись стінок камери (при звичайному обсмажуванні горіх крутиться в барабані півгодини, підгорає і окислюється). Таким чином горіхи не втрачають багатьох корисних властивостей.
Фундук дуже поживний. Тому жменька фундука може надовго поповнити запас сил. Часто його їдять спортсмени і люди, що займаються активною фізичною роботою. У цьому горісі міститься до 60% жирної олії, які складаються з гліцеридів олеїнової, стеаринової і пальмітинової кислот. Вони захищають і зміцнюють судини, а також важливі на етапі активного зростання. У лісовому горісі багато білка, необхідного для побудови власних клітин організму. Чимало в фундуку і вітамінів В1, В2, С, Е; а також мінеральних речовин: калію, заліза, кобальту, фосфору, кальцію, цинку. Ці сполуки необхідні для нормальної роботи всіх систем і органів. Фундук дозволяється їсти хворим на цукровий діабет завдяки низькому глікемічним індексом. При цьому вживання горіхів знизить ризик судинних ускладнень.