Фундук СМАЖЕНИЙ, 1кг, розмір 13/15, солодкий сорт Барселона, УКРАЇНА
- Готово до відправки
- Код: 1501UA06FN001K2
- +380 (50) 050-40-38
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Одеса
- +380 (93) 950-57-57Основний+380 (50) 050-40-38ЯрославНовомосковська 21, 65031, Одеса, Україна
Ядро фундука смажене. Паковання 1кг. Солодкий, ароматний і рідний — це український сортовий фундук, вирощений на родючій землі Вінницькій області. Натуральний смажений добірний фундук розміру 13/15.
Дуже смачний і якісний фундук преміального сорту Барселона. Солодше й ароматніше за турецький або грузинський. Вирощується на екологічно чистій ділянці, яка понад 30 років не оброблялася хімікатами🌱. Фермерське господарство розташоване в долині річки Дністер, а дерева поливаються водою з самої річки. Горіхи висушуються на сонці й розколюються безпосередньо перед використанням, щоб зберегти свіжість і смак ядер.
Фундук обсмажується в інноваційній печі за американською технологією. Він фонтанує в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, лише короткочасно торкаючись стінок камери (за звичайного обсмажування горіх крутиться в барабані пів години, підгоряє й окислюється). Таке обсмажування дозволяє зберегти корисні властивості продукту. Потім ядра швидко остуджують і перемелюють на низьких оборотах, щоб унеможливити нагрівання й окислення олії. В результаті отримуємо унікальний смак та насичений аромат.
Фундук дуже поживний. Тому жменька фундука може надовго поповнити запас сил. Часто його їдять спортсмени та люди, які займаються активною фізичною роботою. У цьому горісі міститься до 60% жирних олій, які складаються з гліцеридів олеїнової, стеаринової та пальмітинової кислот. Вони захищають і зміцнюють судини, а також важливі на етапі активного росту. У лісовому горісі багато білка, потрібного для побудови власних клітин організму. Чимало у фундуку й вітамінів В1, В2, С, Е; а також мінеральних речовин: калію, заліза, кобальту, фосфору, кальцію, цинку. Ці сполуки необхідні для нормальної роботи всіх систем і органів. Фундук дозволяється їсти хворим на цукровий діабет завдяки низькому глікемічному індексу. При цьому вживання горіхів знизить ризик судинних ускладнень.