


Паста з насіння кунжуту, тахіні, 300г, банка СКЛЯНА, натуральна без домішок кунжутна паста
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 120102KT300G
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Одеса
- +380 (50) 050-40-38Ярославвул. Новомосковська дорога 21, 65031, Одеса, Україна✍️ Написати в Telegram / Viberhttps://bit.ly/AUMi_contactsInstagramhttps://www.instagram.com/aumi.ua/Facebookhttps://www.facebook.com/aumi.ua
Кунжутна паста (тахіні, тахіна, сезамова) з очищеного насіння кунжуту, 300г, екологічна скляна банка. Сертифікована HALAL та KOSHER. Виробляється по автентичній технології з найцінніших африканських сортів кунжуту з Судану й Ефіопії. Найправильніша тахіна — саме та, яку їдять розпещені споживачі в Ізраїлі, Греції та країнах Сходу. Набагато смачніше гірких аналогів з індійського кунжуту.
Тахіна "AUMI" виготовляється зі свіжого насіння кунжуту високої якості. Сорт має першорядне значення. Саме тому передові виробники обирають тільки африканські сорти, у яких насичений горіховий смак з мінімальною гірчинкою. Дуже важливо проводити очищення насіння безпосередньо перед виробництвом, щоб воно не втрачало своїх смакових властивостей і не окислювалось. За автентичною технологією насіння вимочують в сольовому розчині, щоб очистити від шкірки, сушать і перетирають на кам'яних жорнах. В результаті виходить шовковиста кунжутова паста з ніжним і багатогранним смаком та кремовою консистенцією.
Чому гірчать інші кунжутні пасти? Найчастіше вони виробляються з індійського кунжуту. Насамперед, це не той сорт, з якого зазвичай виробляють тахіну. Також через те, що індійський кунжут поставляється вже очищеним, він може окислюватися під час транспортування і зберігання, втрачати свої смакові властивості і прогоркати.
Паста з насіння кунжуту ідеально підходить для виробництва хумусу, а також в якості здорового перекусу, як окрема страва, так і у вигляді доповнення до сирів і салатів. Соус з тахіні це обов'язковий інгредієнт для східної і середземноморської кухні, ним поливають фалафель та шаурму. З фініковим сиропом, медом або кленовим сиропом кунжутна паста перетворюється в прекрасний східний смаколик.
Кунжутна паста - ідеальне рішення для тих, хто стежить за фігурою. Жири, що містяться в кунжуті знижують рівень гормонів голоду. Додаючи пасту, наприклад, в салат або будь-який інший свій перекус, ви будете почувати себе ситими набагато довше. Активні елементи з насіння кунжуту сприяють поліпшенню роботи органів травної системи і прискоренню обміну речовин. Велика кількість жирних кислот і антиоксидантів знижує рівень холестерину. Ще тахіні - знахідка для вегетаріанців. Амінокислоти складають більш 20% насіння, роблячи кунжутну пасту багатим джерелом дієтичного білка.
Склад пасти "AUMI" завжди простий і зрозумілий. Ми не використовуємо шкідливих інгредієнтів, не додаємо ні цукру, ні масла. Дбайливо відібрані горіхи і насіння вищого сорту готуються і перемелюються маленькими партіями безпосередньо перед продажем. Тому ви завжди гарантовано отримуєте свіжий і якісний продукт. Насолоджуйтеся натуральної пастою "AUMI" з фруктами, намазуйте на тости або хлібці, додавайте в кашу або мюслі, протеїновий шейк або смузі, просто їжте великою ложкою. Використовуйте її для приготування десертів або випічки, а також як основу для приготування рослинного молока.
Характеристики
Масова частка вологи не більш 2,5%
Показники безпеки:
Мікробіологія - відповідно до наказу МОЗ України № 548 від 19.07.2012
Токсичні елементи, мікотоксини - відповідно до Державних гігієнічних правил і норм "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах"
Пестициди - відповідно до ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000
Радіонукліди - відповідно до ГН 6.6.1.1-130
Умови зберігання: зберігати у темному сухому прохолодному місці при температурі не більше 23’C та відносній вологості не більше 75% без сторонніх запахів.
ТУ У 10.3-41471489-001:2017