Паста з насіння кунжуту, тахіні, 18кг, відро, преміальний сорт кунжуту Humera. Кошер, Халяль
- Готово до відправки
- Код: 120202KT018K
- +380 (50) 050-40-38
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Одеса
- +380 (93) 950-57-57Основний+380 (50) 050-40-38ЯрославНовомосковська 21, 65031, Одеса, Україна
Кунжутна паста (тахіні, тахіна, сезамова) з очищеного насіння кунжуту. Відро 18кг. Сертифікована HALAL та KOSHER.
Тахіна AUMі виготовляється за автентичною технологією з найціннішого африканського сорту кунжуту Humera з Ефіопії. Найправильніша тахіна — саме та, яку їдять розпещені споживачі в Ізраїлі, Греції та країнах Сходу. Набагато смачніша за надто гіркі аналоги з індійського кунжуту, які представлені на ринку.
У виробництві використовується свіже насіння кунжуту високої якості. Сорт має першорядне значення. Саме тому передові виробники обирають тільки африканські сорти, у яких насичений горіховий смак з мінімальною гіркуватістю. При цьому найціннішим сортом вважається Humera з Ефіопії. Дуже важливо проводити очищення насіння безпосередньо перед виробництвом, щоб воно не втрачало своїх смакових властивостей і не окислювалось. За автентичною технологією насіння вимочують в сольовому розчині, щоб очистити від шкірки, сушать і перетирають на кам'яних жорнах. В результаті виходить шовковиста кунжутова паста з ніжним і багатогранним смаком та кремовою консистенцією.
Чому надто гірчать інші кунжутні пасти? Найчастіше вони виробляються з індійського кунжуту. Насамперед це не той сорт, з якого зазвичай виробляють тахіну. Також через те, що індійський кунжут поставляється вже очищеним, він може окислюватися під час транспортування і зберігання, втрачати свої смакові властивості та згіркати.
Паста з насіння кунжуту ідеально підходить для виробництва хумусу, а також в якості здорового перекусу, як окрема страва, так і у вигляді доповнення до сирів і салатів. Соус з тахіні це обов'язковий інгредієнт для східної й середземноморської кухні, ним поливають фалафель та шаурму. З фініковим сиропом, медом або кленовим сиропом кунжутна паста перетворюється в прекрасний східний смаколик.
Кунжутна паста — ідеальне рішення для тих, хто стежить за фігурою. Жири, що містяться в кунжуті знижують рівень гормонів голоду. Додаючи пасту, наприклад, в салат або будь-який інший свій перекус, ви будете почувати себе ситими набагато довше. Активні елементи з насіння кунжуту сприяють поліпшенню роботи органів травної системи й прискоренню обміну речовин. Велика кількість жирних кислот і антиоксидантів знижує рівень холестерину. Ще тахіні — знахідка для вегетаріанців. Амінокислоти складають більше ніж 20% насіння, роблячи кунжутну пасту багатим джерелом дієтичного білка.
Склад пасти AUMі завжди простий і зрозумілий. Ми не використовуємо шкідливих інгредієнтів, не додаємо ні цукру, ні олії. Дбайливо відібрані горіхи й насіння вищого сорту готуються і перемелюються маленькими партіями безпосередньо перед продажем. Тому ви завжди гарантовано отримуєте свіжий і якісний продукт. Насолоджуйтеся натуральною пастою AUMі з фруктами, намащуйте на тости або хлібці, додайте в кашу або мюслі, протеїновий шейк або смузі, просто їжте великою ложкою. Використовуйте її для виготовлення десертів або випічки, а також як основу для приготування рослинного молока.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Aumi |
Країна виробник | Туреччина |
Вид пасти | М'які |
Склад | 100% насіння кунжуту очищене |
Термін придатності | 9 міс |
Тип | Урбечи з насіння білого кунжуту |
Упаковка | Пластикова банка |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 18000 |
Властивості | Натуральні, Без глютену, Без рафінованого цукру, Без трансжиру , Без ГМО, Без пальмової олії, Веган, Без лактози, Палео |
Вага горіхових паст, г | 18000г |