Кошик
5741 відгук
🔥 NEW! - Масло Гхі 😋ХОЧУ!
+380 (93) 950-57-57
+380 (50) 050-40-38

Праліне фундукове КЛАСИЧНЕ AUMi з українського фундука, 100г

  • Готово до відправки
  • Код: 210201PF100G

99 ₴/банка

+380 (93) 950-57-57
Основний
  • +380 (50) 050-40-38
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Праліне фундукове КЛАСИЧНЕ AUMi з українського фундука, 100г
Праліне фундукове КЛАСИЧНЕ AUMi з українського фундука, 100г
99 ₴/банка
Готово до відправки
+380 (93) 950-57-57
Основний
  • +380 (50) 050-40-38
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Праліне фундукове класичне з українського сортового фундука, 100г.
Вишуканий смак народжений традиціями. Має текстурну менш текучу порівняно з кремовим праліне структуру. Враховуйте це при плануванні своїх виробів.

Для створення нашого класичного фундукового праліне ми відбираємо ядра найкращого українського сортового фундука, вирощеного на родючій землі Вінниччини. Ароматний фундук двох великоплідних сортів Галле та Барселона вирощується на екологічно чистій ділянці, яка понад 30 років не обробляється хімікатами🌱. Фермерське господарство розташоване в долині річки Дністер, а дерева поливаються водою з самої річки. Горіхи висушуються на сонці й розколюються безпосередньо перед використанням, щоб зберегти свіжість ядер та їх витончений фруктовий букет.

Ядра ліщини обсмажуються в інноваційній печі, де вони фонтанують в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, лише короткочасно торкаючись стінок камери (за звичайного обсмажування горіхи крутяться в барабані пів години, підгоряють й окислюються). Таке обсмажування дозволяє зберегти корисні властивості та смак. Потім ядра швидко остуджуються, карамелізуються та перетираються традиційним способом до однорідної текстурної маси.

В результаті отримуємо праліне з інтенсивним карамельним смаком, великою кількістю фруктових нот і м'якими підсмаженими відтінками. Класичне Праліне AUMi — ідеальна смакова основа для вибагливих шоколатьє, кондитерів та шеф-кухарів. Його можна змішати з шоколадом, щоб створити начинку для формованих цукерок або шоколадних плиток. Праліне також можна використовувати для додавання в морозиво, кондитерські креми, начинки, баваруа, муси та багато іншого.

Характеристики
Склад: фундук - 50%, карамелізований цукор - 50%
Колір: глибокий карамельно-золотистий
Ступінь обсмаження: середнє обсмаження
Текстура: однорідна, не така текуча як у кремового, з відчуттям частинок (текстурна маса)
Паковання: відро пластикове харчове

Базовий спосіб застосування: змішати з шоколадом для начинки або додати в морозиво, мус чи основу для баваруа для створення необхідного смаку та аромату.

Основні атрибути
ВиробникAumi
Країна виробникУкраїна
ТипФундучні пасти
Вид пастиМ'які
Смак, додаткиКарамель
УпаковкаПластикова банка
Вага100 г
Термін придатності9 міс
Склад50% ядро фундука, 50% карамелізований цукор
Користувальницькі характеристики
ВластивостіНатуральні, Без глютену, Без трансжиру , Без ГМО, Без пальмової олії, Веган, Без лактози
  • Ціна: 99 ₴/банка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner