Праліне фундукове КЛАСИЧНЕ AUMi з українського фундука, 100г
- Готово до відправки
- Код: 210201PF100G
- +380 (50) 050-40-38
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Одеса
- +380 (93) 950-57-57Основний+380 (50) 050-40-38ЯрославНовомосковська 21, 65031, Одеса, Україна
Праліне фундукове класичне з українського сортового фундука, 100г.
Вишуканий смак народжений традиціями. Має текстурну менш текучу порівняно з кремовим праліне структуру. Враховуйте це при плануванні своїх виробів.
Для створення нашого класичного фундукового праліне ми відбираємо ядра найкращого українського сортового фундука, вирощеного на родючій землі Вінниччини. Ароматний фундук двох великоплідних сортів Галле та Барселона вирощується на екологічно чистій ділянці, яка понад 30 років не обробляється хімікатами🌱. Фермерське господарство розташоване в долині річки Дністер, а дерева поливаються водою з самої річки. Горіхи висушуються на сонці й розколюються безпосередньо перед використанням, щоб зберегти свіжість ядер та їх витончений фруктовий букет.
Ядра ліщини обсмажуються в інноваційній печі, де вони фонтанують в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, лише короткочасно торкаючись стінок камери (за звичайного обсмажування горіхи крутяться в барабані пів години, підгоряють й окислюються). Таке обсмажування дозволяє зберегти корисні властивості та смак. Потім ядра швидко остуджуються, карамелізуються та перетираються традиційним способом до однорідної текстурної маси.
В результаті отримуємо праліне з інтенсивним карамельним смаком, великою кількістю фруктових нот і м'якими підсмаженими відтінками. Класичне Праліне AUMi — ідеальна смакова основа для вибагливих шоколатьє, кондитерів та шеф-кухарів. Його можна змішати з шоколадом, щоб створити начинку для формованих цукерок або шоколадних плиток. Праліне також можна використовувати для додавання в морозиво, кондитерські креми, начинки, баваруа, муси та багато іншого.
Характеристики
Склад: фундук - 50%, карамелізований цукор - 50%
Колір: глибокий карамельно-золотистий
Ступінь обсмаження: середнє обсмаження
Текстура: однорідна, не така текуча як у кремового, з відчуттям частинок (текстурна маса)
Паковання: відро пластикове харчове
Базовий спосіб застосування: змішати з шоколадом для начинки або додати в морозиво, мус чи основу для баваруа для створення необхідного смаку та аромату.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Aumi |
Країна виробник | Україна |
Тип | Фундучні пасти |
Вид пасти | М'які |
Смак, додатки | Карамель |
Упаковка | Пластикова банка |
Вага | 100 г |
Термін придатності | 9 міс |
Склад | 50% ядро фундука, 50% карамелізований цукор |
Користувальницькі характеристики | |
Властивості | Натуральні, Без глютену, Без трансжиру , Без ГМО, Без пальмової олії, Веган, Без лактози |