3шт х Десерт AUMi "Made my day" фундуково-шоколадний, 3х300г, банка СКЛЯНА, фундукова паста з чорним шоколадом
- Готово до відправки
- Код: 330101MD3300G
- +380 (50) 050-40-38
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Одеса
- +380 (93) 950-57-57Основний+380 (50) 050-40-38ЯрославНовомосковська 21, 65031, Одеса, Україна
Спеціальна пропозиція — сет з трьох банок по 300г за вигідною ціною. Разом дешевше.
Фундуково-шоколадний десерт “Made my day” - фундукова паста з преміальним чорним шоколадом власного виробництва. Екологічна скляна банка 120г. Ідеальне поєднання смаженого українського фундука, кокосового молока, чорного шоколаду з какао-бобами преміального сорту Trinitario, кокоса і мадагаскарської ванілі Бурбон.
Десерт з класичним знайомим з дитинства поєднанням фундука і шоколаду. Але, щоб зробити смак по-справжньому неповторним, ми підібрали та змішали інгредієнти не так, як це зазвичай роблять інші.
В основі десерту — солодкий, ароматний і рідний український фундук сортів Галле і Барселона, вирощений на родючій екологічно чистій землі Вінницької області. Горіх обсмажується в інноваційній печі за американською технологією. Він фонтанує в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, не торкаючись стінок камери (при звичайному обсмажуванні горіх крутиться в барабані пів години, підгоряючи та окислюючись).
Ми не використовуємо дешевий промисловий шоколад з сумнівною рецептурою і, відповідно, не намагаємося завуалювати його склад, як роблять деякі виробники, вказуючи в інгредієнтах просто слово "шоколад". Ми виготовляємо чорний шоколад самі, використовуючи три простих інгредієнти — какао-боби преміального сорту Trinitario, какао-порошок максимальної жирності та ароматне какао-масло іменитих європейських брендів (Callebaut, IRCA, DGF).
Злегка помітну молочну нотку десерту надає кокос. У десерті немає лактози й він на 100% веганський.
Білий рафінований цукор замінений карамелізованим нектаром суцвіть кокосової пальми, також відомим як кокосовий цукор. Його карамельні нотки підкреслюють фундуковий смак приємною солодкістю.
Мадагаскарська ваніль Бурбон доповнює букет класичним ніжним ароматом.
Десерт виготовляється на італійському обладнанні з використанням керамічних жорен для отримання максимально ніжної текстури. Температура виробництва не перевищує 46'C.
Елегантна скляна банка завершує наше творіння, роблячи десерт "Made my day" смачним пристойним подарунком.
Насолоджуйтесь ним з фруктами, намащуйте на тости або хлібці, додавайте в кашу або мюслі, протеїновий шейк або смузі, використовуйте як начинку для ваших десертів і випічки або просто їжте великою ложкою прямо з банки як готові ласощі.
Гарантована якість. Дбайливо відбираємо найсмачніші ядра фундука вищого сорту. Склад наших горіхових десертів завжди простий і зрозумілий. Тому ви гарантовано отримуєте смачний і якісний продукт. Не додаємо шкідливі інгредієнти, загусники або стабілізатори. Тому виділення олії на поверхні з часом підтверджує натуральність продукту. Просто ретельно перемішайте ложкою перед вживанням.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Aumi |
Країна виробник | Україна |
Вид пасти | М'які |
Смак, додатки | Шоколад |
Склад | Фундучная паста кремовая, кокосовый сахар, черный шоколад, кокосовая манна, мадагаскарская ваниль Бурбон |
Термін придатності | 12 міс |
Тип | Шоколадно-горіхові пасти |
Упаковка | Скляна банка |
Властивості | Натуральні, Без глютену, Без рафінованого цукру, Без трансжиру , Без ГМО, Без пальмової олії, Веган, Без лактози, Палео |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 300 |
Вага горіхових паст, г | 300г |
Вага (г) | 300 |