2шт х Десерт AUMi "Sorry not Sorry" кунжутово-шоколадний, 2х300г, банка СКЛЯНА, тахіні з чорним шоколадом
- Готово до відправки
- Код: 330101SS2300G
- +380 (50) 050-40-38
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Одеса
- +380 (93) 950-57-57Основний+380 (50) 050-40-38ЯрославНовомосковська 21, 65031, Одеса, Україна
Спеціальна пропозиція — сет із двох банок по 300 г за вигідною ціною. Разом дешевше.
Кунжутово-шоколадний десерт “Sorry not Sorry” – тахіні з преміальним чорним шоколадом. Екологічна скляна банка 300г. Ідеальне поєднання аутентичної кунжутової пасти, кокосового молока, чорного шоколаду з какао-бобами преміального сорту Trinitario і мадагаскарської ванілі Бурбон.
Десерт AUMi з класичним знайомим з дитинства поєднанням кунжутової пасти та шоколаду. Але, щоб зробити смак по-справжньому неповторним, ми підібрали та змішали інгредієнти не так, як це зазвичай роблять інші.
В основі десерту — тахіні з найцінніших африканських сортів кунжуту з Судану та Ефіопії. Це найправильніша тахіна — саме та, яку їдять розпещені споживачі в Ізраїлі, Греції та країнах Сходу. Набагато смачніша ніж гіркі аналоги з індійського кунжуту.
Ми не використовуємо дешевий промисловий шоколад з сумнівною рецептурою і, відповідно, не намагаємося завуалювати його склад, як роблять деякі виробники, вказуючи в інгредієнтах просто слово "шоколад". Ми виготовляємо чорний шоколад самі, використовуючи три простих інгредієнти — какао-боби преміального сорту Trinitario, какао-порошок максимальної жирності й ароматне какао-масло іменитих європейських брендів (Callebaut, IRCA, DGF).
Злегка помітну молочну нотку десерту надає кокос. У десерті немає лактози й він на 100% веганський.
Білий рафінований цукор замінений карамелізованим нектаром суцвіть кокосової пальми, також відомим як кокосовий цукор. Його карамельні нотки підкреслюють кунжутовий смак приємною солодкістю.
Мадагаскарська ваніль Бурбон доповнює букет класичним ніжним ароматом.
Десерт виготовляється на італійському обладнанні з використанням керамічних жорен для отримання максимально ніжної текстури. Температура виробництва не перевищує 46'C.
Елегантна скляна банка завершує наше творіння, роблячи десерт "Sorry not Sorry" смачним пристойним подарунком.
Насолоджуйтесь ним з фруктами, намащуйте на тости або хлібці, додавайте в кашу або мюслі, протеїновий шейк або смузі, використовуйте як начинку для ваших десертів і випічки або просто їжте великою ложкою прямо з банки як готові ласощі.
Гарантована якість. Беремо найсмачнішу тахіну з найціннішого африканського кунжуту. Склад наших горіхових десертів завжди простий і зрозумілий. Тому ви гарантовано отримуєте смачний і якісний продукт. Не додаємо шкідливі інгредієнти, загусники або стабілізатори. Тому виділення олії на поверхні з часом підтверджує натуральність продукту. Просто ретельно перемішайте ложкою перед вживанням.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Aumi |
Країна виробник | Україна |
Тип | Шоколадно-горіхові пасти |
Вид пасти | М'які |
Смак, додатки | Шоколад |
Упаковка | Скляна банка |
Вага | 600 г |
Термін придатності | 12 міс |
Склад | Кунжутна паста (тахіні), кокосовий цукор, чорний шоколад (какао порошок, какао боби преміального сорту TRINITARIO, какао-олія), кокосова манна, мадагаскарська ваніль Бурбон, соняшниковий лецитин |
Властивості | Натуральні, Без глютену, Без рафінованого цукру, Без трансжиру , Без ГМО, Без пальмової олії, Веган, Без лактози, Палео |