Кошик
5281 відгук
🔥 NEW! - Шоколадні Цукерки AUMi 😋ХОЧУ!
+380 (50) 050-40-38
-15%

Сет "Tahini Lover" 2х300г, паста Тахіні + кунжутово-шоколадний десерт "Sorry not Sorry", банка СКЛО

  • Готово до відправки
  • Код: 350102TS2300G

498 /набір

423,30 /набір

+380 (50) 050-40-38
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Сет "Tahini Lover" 2х300г, паста Тахіні + кунжутово-шоколадний десерт "Sorry not Sorry", банка СКЛО
Сет "Tahini Lover" 2х300г, паста Тахіні + кунжутово-шоколадний десерт "Sorry not Sorry", банка СКЛО
498 /набір423,30 /набір
Готово до відправки
+380 (50) 050-40-38
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Спеціальна пропозиція — сет з двох банок по 300г за супер вигідною ціною. Разом дешевше.

1х300г кунжутова паста (тахіні, тахіна, сезамова) з очищеного насіння кунжуту. Сертифікована HALAL та KOSHER.

1х300г кунжутово-шоколадний десерт “Sorry not Sorry”. Тахіні з преміальним чорним шоколадом. Ідеальне поєднання аутентичної кунжутової пасти, кокосового молока, чорного шоколаду з какао-бобами преміального сорту Trinitario і мадагаскарської ванілі Бурбон.

Опис кунжутної пасти.

Тахіна AUMі виготовляється за автентичною технологією з найціннішого африканського сорту кунжуту Humera з Ефіопії. Найправильніша тахіна — саме та, яку їдять розпещені споживачі в Ізраїлі, Греції та країнах Сходу. Набагато смачніша за надто гіркі аналоги з індійського кунжуту, які представлені на ринку.

У виробництві використовується свіже насіння кунжуту високої якості. Сорт має першорядне значення. Саме тому передові виробники обирають тільки африканські сорти, у яких насичений горіховий смак з мінімальною гіркуватістю. При цьому найціннішим сортом вважається Humera з Ефіопії. Дуже важливо проводити очищення насіння безпосередньо перед виробництвом, щоб воно не втрачало своїх смакових властивостей і не окислювалось. За автентичною технологією насіння вимочують в сольовому розчині, щоб очистити від шкірки, сушать і перетирають на кам'яних жорнах. В результаті виходить шовковиста кунжутова паста з ніжним і багатогранним смаком та кремовою консистенцією.

Чому надто гірчать інші кунжутні пасти? Найчастіше вони виробляються з індійського кунжуту. Насамперед це не той сорт, з якого зазвичай виробляють тахіну. Також через те, що індійський кунжут поставляється вже очищеним, він може окислюватися під час транспортування і зберігання, втрачати свої смакові властивості та згіркати.

Паста з насіння кунжуту ідеально підходить для виробництва хумусу, а також в якості здорового перекусу, як окрема страва, так і у вигляді доповнення до сирів і салатів. Соус з тахіні це обов'язковий інгредієнт для східної й середземноморської кухні, ним поливають фалафель та шаурму. З фініковим сиропом, медом або кленовим сиропом кунжутна паста перетворюється в прекрасний східний смаколик.

Кунжутна паста — ідеальне рішення для тих, хто стежить за фігурою. Жири, що містяться в кунжуті знижують рівень гормонів голоду. Додаючи пасту, наприклад, в салат або будь-який інший свій перекус, ви будете почувати себе ситими набагато довше. Активні елементи з насіння кунжуту сприяють поліпшенню роботи органів травної системи й прискоренню обміну речовин. Велика кількість жирних кислот і антиоксидантів знижує рівень холестерину. Ще тахіні — знахідка для вегетаріанців. Амінокислоти складають більше ніж 20% насіння, роблячи кунжутну пасту багатим джерелом дієтичного білка.

Опис кунжутово-шоколадного десерту “Sorry not Sorry”.

Десерт AUMi з класичним знайомим з дитинства поєднанням кунжутової пасти та шоколаду. Але, щоб зробити смак по-справжньому неповторним, ми підібрали та змішали інгредієнти не так, як це зазвичай роблять інші.

В основі десерту — тахіні з найціннішого африканського сорту кунжуту Humera з Ефіопії.

Ми не використовуємо дешевий промисловий шоколад з сумнівною рецептурою і, відповідно, не намагаємося завуалювати його склад, як роблять деякі виробники, вказуючи в інгредієнтах просто слово "шоколад". Ми виготовляємо чорний шоколад самі, використовуючи три простих інгредієнти — какао-боби преміального сорту Trinitario, какао-порошок максимальної жирності й ароматне какао-масло іменитих європейських брендів (Callebaut, IRCA, DGF).

Злегка помітну молочну нотку десерту надає кокос. У десерті немає лактози й він на 100% веганський.

Білий рафінований цукор замінений карамелізованим нектаром суцвіть кокосової пальми, також відомим як кокосовий цукор. Його карамельні нотки підкреслюють кунжутовий смак приємною солодкістю. Мадагаскарська ваніль Бурбон доповнює букет класичним ніжним ароматом.

Десерт виготовляється на італійському обладнанні з використанням керамічних жорен для отримання максимально ніжної текстури. Температура виробництва не перевищує 46'C.

Елегантна скляна банка завершує наше творіння, роблячи десерт "Sorry not Sorry" смачним пристойним подарунком.

Насолоджуйтесь ним з фруктами, намащуйте на тости або хлібці, додавайте в кашу або мюслі, протеїновий шейк або смузі, використовуйте як начинку для ваших десертів і випічки або просто їжте великою ложкою прямо з банки як готові ласощі.

Гарантована якість. Беремо найсмачнішу тахіну з найціннішого африканського кунжуту. Склад наших горіхових десертів завжди простий і зрозумілий. Тому ви гарантовано отримуєте смачний і якісний продукт. Не додаємо шкідливі інгредієнти, загусники або стабілізатори. Тому виділення олії на поверхні з часом підтверджує натуральність продукту. Просто ретельно перемішайте ложкою перед вживанням.

Основні атрибути
ВиробникAumi
Країна виробникУкраїна
ТипУрбечи з насіння білого кунжуту
Вид пастиМ'які
УпаковкаСкляна банка
Вага300 г
Термін придатності12 міс
Склад100% насіння кунжуту очищене
Користувальницькі характеристики
ВластивостіНатуральні, Без глютену, Без рафінованого цукру, Без трансжиру , Без ГМО, Без пальмової олії, Веган, Без лактози, Палео
  • Ціна: 423,30 /набір

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner