Масло Гхі, 500мл, банка СКЛЯНА, топлене фермерське масло
- В наявності
- Код: 140101MG500M
- +380 (50) 050-40-38
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Одеса
- +380 (93) 950-57-57Основний+380 (50) 050-40-38ЯрославНовомосковська 21, 65031, Одеса, Україна
Масло Гхі — топлене фермерське солодковершкове масло. Банка скляна 500мл.
Опис продукту
Аутентичне масло Гхі (також Ґгі або Ґі) виготовляється з фермерського солодковершкового масла екстракласу. Унікальна технологія топлення прибирає воду, домішки, молочні білки та лактозу, залишаючи тільки чистий топлений жир з усіма його корисними властивостями. Готовий продукт має благородний бурштиновий колір, неперевершений м'який горіхово-вершковий смак та тонкий аромат.
Виробничі потужності розташовані в зеленій лісній зоні Київської області. Процес топлення масла дуже повільний та тривалий. Температура до 97°C підтримується понад 30 годин, тобто масло томиться довгий час, проходячи процес лагідного осадження води, білків та зрештою — карамелізації вуглеводів. Після повного розшарування масло фільтрується крізь щільні фільтри та розливається у стерильний посуд. В результаті прибираємо все зайве та отримуємо масло, яке максимально зберігає свої смакові та корисні властивості, і містить майже 100% (99,7%) найціннішого жиру.
Невелика ферма у Вінницькій області, яка утримує корів вільного вигулу, виробляє вершкове масло виключно для виготовлення цього Гхі, гарантуючи високий стандарт етичності та відповідальності у ланцюгу постачання сировини.
Основні характеристики
Висока термостійкість: з точкою димлення 250°C, Гхі є ідеальним для смаження, випічки та інших методів приготування на високих температурах, забезпечуючи кращий смак без ризику окислення.
Довгий Термін Зберігання: має виняткову стійкість до псування, зберігаючи свої корисні властивості та свіжість протягом тривалого часу, не вимагаючи зберігання в холодильнику.
Здоров'я та Харчування: багате на насичені, мононенасичені та поліненасичені жирні кислоти, а також вітаміни A, E, і K2, що сприяє поліпшенню зору, здоров'ю серця та імунної системи. В процесі виготовлення молочний цукор (лактоза) і білки (включаючи казеїн) видаляються, тому Гхі може бути більш прийнятним варіантом для людей з непереносністю лактози або алергією на молочний білок (відсутність лактози офіційно підтверджена Протоколом Випробувань). Має насичений горіховий смак і аромат, який може покращити смакові якості багатьох страв. В аюрведичному харчуванні Гхі вважається особливо цінним продуктом завдяки його поживності, здатності стимулювати травлення (агні) і сприяти очищенню організму (шлакшма).
Рекомендації до вживання
Використовуйте Гхі для приготування різноманітних страв — від смаженого м'яса до овочів, а також додавайте у гарячі напої для покращення смаку та підвищення живильної цінності. Ідеально підходить не тільки для приготування високоякісних страв, але й для оздоровчих процедур, масажів, а також як засіб для зміцнення загального стану здоров'я.
Склад: 100% топлене вершкове масло (жир вершкового масла зневоднений)
Умови зберігання: у сухому прохолодному місці при температурі від +2 до +25ºC та відносній вологості не більше 80%, без сторонніх запахів, без попадання прямих сонячних променів. Строк придатності до споживання: 12 місяців. Після відкриття упаковки рекомендується зберігати в холодильнику в межах загального строку придатності.
Енергетична цінність на 100г: 3756 кДж (kJ) / 898 ккал (kcal)
Поживна цінність на 100г: жири - 99,71 г, вуглеводи - 0,00 г, білки - 0,10 г
Об'єм нетто: 500 мл