




Какао боби цілі ферментовані, 500г, сорт Acriollado Fеdecovera Cahabón Organic, Гватемала
- В наявності
- Код: 2101GT02CC500G1
- +380 (50) 050-40-38Резервний (НЕ для Viber / Telegram)
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Одеса
- +380 (93) 950-57-57Основний+380 (50) 050-40-38Резервний (НЕ для Viber / Telegram)ЯрославЧигиринська 21, 65031, Одеса, Україна✍️ Всі способи зв'язку https://AUMi.site
Какао боби цілі ферментовані не обсмажені. Упаковка 500г. Преміальний сорт Acriollado Fеdecovera Cahabón Organic з Гватемали.
Якщо ви вже купуєте наші горіхові пасти й десерти, то напевно знаєте, як скрупульозно ми ставимося до відбору інгредієнтів. Не виняток й какао-боби, з яких ми виробляємо шоколад та шоколадні смаколики.
Acriollado Fеdecovera Cahabón — це органічне какао із серця долини річки Кахабон (Альта-Верапас, Гватемала), вирощене майянськими родинами дрібними фермерами кооперативу FEDECOVERA. Центральна ферментація й щадне сонячне сушіння розкривають підвищену частку білих бобів генотипу Guatemalan Acriollado, даруючи багатий ягідно-шоколадний профіль і вершкову м’якість.
Походження
• Регіон: Cahabón River Valley, Альта-Верапас, Гватемала
• Виробник: Федерація кооперативів Верапас FEDECOVERA, R.L. (1976)
• Фермери: ≈ 200 майянських родин Q´eqchi, що працюють за принципами агролісництва
• Сертифікація: 100 % Organic
Генетика
Guatemalan Acriollado — «окріольовані» дерева з підвищеним Criollo DNA, посиленим стійкими лініями Amelonado та Nacional.
Збір та обробка
• Головний урожай: березень – травень
• Міжсезоння: січень – лютий
• Ферментація: 5–6 діб у деревʼяних боксах, централізовано
• Сушіння: 10–20 діб, на солом’яних сушарнях під сонцем
Смаковий профіль
• Соковиті червоні ягоди — стигла вишня, ожина
• Насичений шоколад із теплим пряним шлейфом
• Делікатні відтінки вершків і кардамону
• У вибраних мікролотах — яскрава фруктова кислотність, зелені трав’яні нотки та бразильський горіх
Куди застосувати
• Bean-to-bar плитки з легким/середнім обсмаженням для акценту на ягодах
• Молочний чи «білий» шоколад без доданого масла — завдяки високому природному вмісту какао-масла
• Какао-церемонії або гарячі напої з м’якою текстурою й мінімальною гіркотою
Що таке какао-боби різновиду Acriollado — «акріольядо»
Guatemalan Acriollado — це місцева «креольська суміш» із долини Кахабон: стародавній майянський Criollo, схрещений із Nacional та витривалим Amelonado, що дарує бобам кремову текстуру, яскраві нотки стиглих червоних ягід і горіхів, водночас забезпечуючи стабільний урожай та органічну чистоту — ідеальний баланс делікатного смаку Criollo й надійності сучасних тропічних какао.
Увага! Какао-боби є сирими та ферментованими, перед вживанням вони зазвичай потребують обсмаження та очищення від шкаралупи. Будь ласка, враховуйте це, коли обираєте продукт. Якщо потрібні готові до вживання какао-боби, пропонуємо розглянути какао-крупку — це боби, які вже обсмажені та очищені.