Кокосова паста (манна), 190г, банка СКЛЯНА, натуральна без домішок
- В наявності
- Код: 110102KK190G
- +380 (50) 050-40-38
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Одеса
- +380 (93) 950-57-57Основний+380 (50) 050-40-38ЯрославНовомосковська 21, 65031, Одеса, Україна
Наша компанія була однією з перших в Україні, хто запустив виробництво кокосової пасти ще у 2017. За роки успішної роботи ми перемололи сотні тонн кокоса, відібрали його найкращі сорти та розробили унікальну власну технологію, яка дозволяє отримувати ніжну пасту найвищої якості. Чи знаєте ви, що при відборі партії сировини необхідного рівня якості, наші технологи іноді відбраковують до 100 кг кокоса з різних запропонованих партій?
Натуральна кокосова паста AUMi перетирається на спеціально розробленому нами млині на малих обертах за температури, що не перевищує 48'C. Для виробництва використовується висушена кокосова м'якоть вищого сорту з максимальною жирністю 65%. На відміну від кокосової олії, паста містить в собі як саму кокосову олію, так і всю клітковину, білки, вуглеводи, мінерали та вітаміни.
Відмінна основа для приготування кокосового молока, смузі, шейків або східних супів. Також може використовуватись в кремах, десертах і випічці.
Оскільки кокосова манна на 65% складається з кокосової олії, то вона так само застигає при температурі нижче 25 градусів. Якщо бажаєте, щоб паста стала рідкою, потрібно прогріти її до температури 29 градусів. Це легко робиться, якщо опустити баночку в посудину з теплою водою або на деякий час залишити біля плити, де готуєте. Оптимальна температура, щоб манна залишалася м’якою, близько 24-25°C.
* Склад паст AUMі завжди простий і зрозумілий. Ми не використовуємо шкідливі інгредієнти, не додаємо ані цукор, ані олію. Дбайливо відібрані горіхи й насіння вищого сорту готуються і перемелюються маленькими партіями безпосередньо перед виробництвом. Тому ви завжди гарантовано отримуєте свіжий і якісний продукт. Насолоджуйтеся натуральними пастами AUMі з фруктами, намащуйте на тости або хлібці, додайте в кашу або мюслі, протеїновий шейк або смузі, просто їжте великою ложкою. Використовуйте їх для виготовлення десертів або випічки, а також як основу для приготування рослинного молока.
** Оскільки у виробництві горіхових і насіннєвих паст не використовуються трансжири, емульгатори або загусники, то виділення олії на поверхні продукту підтверджує його натуральність. Перед вживанням просто ретельно розмішайте ложкою.
*** Під впливом холодної температури кокосова олія має властивість виділятися з основної маси продукту й застигати (кристалізуватися). При цьому мікрокрапельки олії після виділення застигають у дивні білясті форми за ефектом води на морозному склі. Температурний перепад може виникати в різних ситуаціях — під час переміщення виробленої теплої пасти до холодного складу, під час транспортування пасти в холодну пору доби в неопалюваному кузові вантажного автомобіля перевізника, під час переміщення продукту з кімнатної температури до холодильника. Деякі клієнти приймають такі дивні утворення на поверхні або під склом за цвіль. Щоб переконатися в тому, що це кристалізована олія, візьміть ложечку пасти з цими частинками й акуратно підігрійте її над вогнем або парою. Ви побачите, що кристал перетвориться на крапельку рослинного жиру.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Aumi |
Країна виробник | Україна |
Вага | 190 г |
Вид пасти | М'які |
Склад | 100% кокосовий горіх |
Термін придатності | 12 міс |
Тип | Кокосові манни |
Упаковка | Скляна банка |
Властивості | Натуральні, Без глютену, Без рафінованого цукру, Без трансжиру , Без ГМО, Без пальмової олії, Веган, Без лактози, Палео |
Користувальницькі характеристики | |
Вага горіхових паст, г | 190г |
Вага (г) | 190 |