Бананово-кавовий шейк з арахісової і мигдальною пастою AUMI
Шейк на сніданок? Чому б і ні, якщо він корисний. Поки на вулиці +22, треба неодмінно продовжити відчуття літа 😀
Інгредієнти:
✅2 дуже великих стиглих банана, заморожених шматочками*
✅110 грамів льоду
✅4 ст. ложки кремовою арахісової пасти AUMI
✅2 ст. ложки какао порошку
✅1/2 чай. ложки екстракту ванілі
✅1 ст. ложка мигдальної пасти AUMI
✅150 мл води
Час приготування - 5 хвилин:
✔приготувати мигдальне молоко, збивши мигдалеву пасту з кип'яченою водою в блендері
✔додати всі інші інгредієнти і перемолоти в блендері до однорідної маси
відразу з'їсти 🙂
Вихід: 2 порції / 330 кКал *Краще використовувати дуже стиглі банани для кращої консистенції і солодощі.
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Бабагануш з тахініЗакуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃Бабагануш з тахіні