Бабагануш з тахіні
Закуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃
Сьогодні готуємо бабагануш за автентичним східним рецептом.
⠀
Інгредієнти:
• 2-3 середніх баклажани;
• 2-3 зубчики часнику;
• 1 ч. ложка копченої паприки;
• 2-4 ст. ложки тахіні AUMi;
• сік половини лимона;
• петрушка на смак;
• сіль і перець на смак;
• лаваш для подавання.
⠀
Приготування:
Вимий і висуши баклажани. Виклади їх у форму та запікай в духовці за температури 230-240 °C протягом 30 хвилин. Поверхня баклажанів повинна добре підгоріти.
⠀
Дай баклажанам трохи охолонути, а потім ложкою вибери м'якоть баклажанів в окрему миску. Додай часник, сіль, перець, тахіні та паприку. Видави в миску з баклажанами сік половини лимона.
⠀
Добре збий масу блендером або навіть виделкою до однорідності. Додай подрібнену зелень. Збризни бабагануш оливковою олією, злегка притруси паприкою і подавай з лавашем
⠀
Смачного! І будь обережна — кажуть, що ця нямка дуже швидко закінчується 😉
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Батончики Кеш'юКеш’ю-батончики с шоколадом. Без випічки, без глютену, веганські, палео-дієтичні та безапеляційно смачні.Батончики Кеш'ю