Кошик
5607 відгуків
🔥 NEW! - Масло Гхі 😋ХОЧУ!
+380 (93) 950-57-57
+380 (50) 050-40-38

Бабагануш з тахіні

Бабагануш з тахіні

Закуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃

Сьогодні готуємо бабагануш за автентичним східним рецептом.

Інгредієнти:
• 2-3 середніх баклажани;
• 2-3 зубчики часнику;
• 1 ч. ложка копченої паприки;
• 2-4 ст. ложки тахіні AUMi;
• сік половини лимона;
• петрушка на смак;
• сіль і перець на смак;
• лаваш для подавання.

Приготування:
Вимий і висуши баклажани. Виклади їх у форму та запікай в духовці за температури 230-240 °C протягом 30 хвилин. Поверхня баклажанів повинна добре підгоріти.

Дай баклажанам трохи охолонути, а потім ложкою вибери м'якоть баклажанів в окрему миску. Додай часник, сіль, перець, тахіні та паприку. Видави в миску з баклажанами сік половини лимона.

Добре збий масу блендером або навіть виделкою до однорідності. Додай подрібнену зелень. Збризни бабагануш оливковою олією, злегка притруси паприкою і подавай з лавашем

Смачного! І будь обережна — кажуть, що ця нямка дуже швидко закінчується 😉

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner