Батончики Кеш'ю
Кеш’ю-батончики с шоколадом. Без випічки, без глютену, веганські, палео-дієтичні та безапеляційно смачні.
Готуєш всього 10 хвилин та отримуєш 12 батончиків. Що знадобиться?
⠀
Для батончика:
• 280 г кремової пасти кеш’ю AUMi;
• 40 г кокосового борошна;
• 80 г кленового сиропу або рідкого меду;
• 2 ч. ложки кориці;
• дрібка солі.
⠀
Для шоколадного топінгу:
• 100 г нарізаного темного шоколаду;
• 2 ст. ложки кленового сиропу або рідкого меду;
• 1 ст. ложка кремової пасти кеш’ю AUMi.
⠀
Приготування:
⠀
Батончик:
Застели форму 20 на 20 см пергаментним папером і збризни кокосовою олією. У невеликій мисці змішай всі інгредієнти для батончика, рівномірно розподіли формою та притисни до дна. Постав форму у холодильник, поки готуєш топінг.
⠀
Шоколадний топінг:
Розтопи шоколад в мікрохвильовій печі або духовці. Обережно, щоб не перегріти. На половині процесу нагрівання додай столову ложку пасти кеш’ю. Коли шоколад повністю розтопиться, додай кленовий сироп або мед, добре перемішай і розклади лопаткою по поверхні майбутніх батончиків. Дай охолонути у холодильнику приблизно 2 години, перш ніж розрізати на квадрати.
⠀
Ділися рецептом, готуй із задоволенням та не забувай що насолоджуватися смачненьким можна без мук совісті! 😋
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Бабагануш з тахініЗакуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃Бабагануш з тахіні