Пісний шоколад з мигдальною пастою AUMI
Пісний шоколад з мигдальною пастою AUMI
Деякі стверджують, що готувати страви за чітко прописаними рецептами нудно, голосують за спонтанність в їжі і приготування «на око».
Хтось дотримується думки, що чітка вказівка інгредієнтів і їх кількості гарантує на виході ідеально збалансований продукт.
Як зазвичай готуєте ви? Строго за рецептами або включаєте режим «вільного художника»? 😉
Ділимося з вами рецептом пісного шоколаду «на око» 🍫👁 Беремо наступні інгредієнти:
🔸какао масло
🔸паста мигдальна AUMI (можна замінити фісташкової / фундучной / кешью)
🔸сіроп кленовий
🔸соль рожева гімалайська
🔸ваніль натуральна
🔸какао-порошок необроблений (опціонально)
❗️только одна умова - какао масла повинно бути 40-60% від загальної маси всього шоколада❗️
Все змішуємо, виливаємо в формочки (якщо немає формочок, можна використовувати чашки і стаканчики), ставимо на кілька годин в холодильник.
Дістаємо і насолоджуємося 😍
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Бабагануш з тахініЗакуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃Бабагануш з тахіні