Вівсяне печиво з горіховою пастою AUMI (мигдальна, фундучна, волоського горіха)
Вівсяне печиво з горіховою пастою AUMI (мигдальна, фундучна, волоського горіха). Швидка корисна випічка під час посту. Класно і весело готувати з дітьми 😊
Інгредієнти (порція 14-15 штук):
▪️2 середніх стиглих банана (ключове - стиглі!)
▪️50г мигдальної пасти АUMI (фундучная, волоського горіха)
▪️5 фініків Medjoul
▪️4 ст. ложки кокосового масла AUMI
▪️1 ч. ложка мигдалевого екстракту
▪️100г вівсяних пластівців
▪️кілька щіпок солі
🌿🌿🌿
Банани очистити від шкірки і разом з фініками тиснемо до кашоподібного стану виделкою. Додаємо мигдалеву пасту, кокосове масло, мигдальний екстракт і сіль. Всипаємо вівсяні пластівці. Перемішуємо. Формуємо невеликі печеньки.
Розігріваємо духовку до 180*С. Перші 3 хвилини випікаємо при температурі 180*С. Потім ще 12-15 хвилин при температурі 160*С.
Дістаємо, викладаємо на дерев'яну поверхню, даємо охолонути кілька хвилин.
Приємного апетиту 🌿
PS. Ідеально поєднується з мигдальним молоком з мигдальної пасти AUMI (на фото). Шукайте мигдальне молоко в наших рецептах 😊
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Бабагануш з тахініЗакуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃Бабагануш з тахіні