Кошик
5547 відгуків
🔥 NEW! - Масло Гхі 😋ХОЧУ!
+380 (93) 950-57-57
+380 (50) 050-40-38

Рослинне молоко з кокосової або мигдалевої пасти AUMi

Рослинне молоко з кокосової або мигдалевої пасти AUMi

Ви часто питаєте - чи можна з горіхової пасти AUMI робити молоко.
Можна і потрібно! Наші професійні клієнти, кафе і ресторани, беруть пасти AUMI і для приготування горіхового молока в тому числі.

Отже, найпростіший класичний рецепт рослинного молока - це вода і горіхова паста. На 1 л мигдального молока - 100г мигдальної пасти і 900мл води, на 1 л кокосового молока - 150г кокосової пасти і 850мл води. Все перебити в блендері пару хвилин з теплою водою. Щоб прибрати осад, можна відфільтрувати через дрібне ситечко або марлю. Чим могутніше блендер, тим краще змішування. Точно так само можна робити молоко з інших паст AUMI - фундучной, фісташкової, пасти кешью, волоського горіха, зерняткових.

Для більш вишуканого і насиченого смаку додайте мед або фінік, ваніль, оливкова олія і дрібку солі. Варіанти "просунутих" рецептів викладаємо нижче.

Мигдальне молоко. Мигдальний паста - 50-100г, вода - 900г. Кленовий сироп - 20-30г (можна рисовий або агави, можна мед, але у меду часто присмак сильний), олія оливкова або виноградних кісточок (краще нейтральне до смаку) - 20г, щіпка солі, 1 чайна ложка натурального ванільного екстракту (ми використовуємо спиртовий екстракт мадагаскарської ванілі Бурбон).

Кокосове молоко. Кокосова паста - 200-300г, вода - 700г, кленовий сироп - 20-30г, щіпка солі, 1 чайна ложка ванільного екстракту. масло не потрібно тут, тому що кокос досить жирний.

Масло і підсолоджувач піднімають рівень жирності і глюкози, наближаючи молоко по органолептиці максимально до коров'ячого. Можна, звичайно робити і без масла і підсолоджувача, буде класичний простий смак. Можна і цукор використовувати, якщо їдете цукор, буде дешевше.

Не бійтеся експериментувати з пропорціями 🙂

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner