Лимонний пудинг або "безлактозна запіканка"
Лимонний пудинг або "безлактозна запіканка" в рубриці # aumiрецепт
інгредієнти
✔3 яйця (або 2 яйця і 1 жовток для красивого жовтого кольору)
✔сок одного лимона (у нас вийшло близько 5 ст.л.)
✔цедра одного лимона
✔2 ст.л. кокосової пасти AUMi
✔1 ст.л. кокосового масла AUMi або масла ДХІ
✔2 ст.л. кокосового цукру (можна замінити на коричневий або білий)
✔1 / 4 склянки води
✔6 ст.л. кокосової борошна
✔80 р солодкого мигдалю AUMi
✔щепотка рожевої гімалайської солі
✔щепотка натуральної ванілі
✔1 / 5 ч.л. соди
Приготування
Мигдаль помити і залити теплою водою. Залишити на годину. Злити воду і зняти коричневу шкірку. Перебити в блендері в дрібну масу-борошно.
Натерти цукор в пудру.
Збити білки і жовтки яєць окремо.
Змішати жовтки, кокосову пасту, кокосове масло, сік лимона, воду. Додати в цю масу "саморобну" миндальную борошно, кокосову борошно, кокосовий цукор, цедру лимона, сіль і ваніль. Гарненько перемішати. Залишити тісто на 5-10 хвилин для того щоб кокосова борошно краще "розподілилася" і не утворила грудок.
Обережно і повільно влити білки в тісто, постійно помішуючи. Додати соду і перешкодити.
Розлити тісто в порційні формочки.
Випікати 15-20 хвилин при температурі 180 ° С
Приємного апетиту 🙂
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Бабагануш з тахініЗакуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃Бабагануш з тахіні