Безглютеновый пиріг з грушами і пастою з волоських горіхів
Сьогодні ми приготували ароматний безглютеновый пиріг з грушами і пастою AUMI з волоських горіхів. Головна перевага цього пирога - швидкість приготування 😉
🔸️4 груші стиглі (чим спелее, тим смачніше)
🔸️7 ст. ложок кремовою пасти AUMi з волоського горіха без шкірки
🔸️3-4 ст. ложки кокосової борошна
🔸️2 ст. ложки води
🔸️2 гілочки розмарину
🔸️1.5 ст. ложки кленового сиропу
🔸️щіпка імбиру в порошку
🔸️щіпка натуральної ванілі
🔸️7 волоських горіхів (для прикраси)
🔸️щіпка кокосового масла AUMi або масла дхі (для змазування форми)
Дві з чотирьох груш перебити блендером в пюре. Додати пасту з волоського горіха, імбир, ваніль і кокосову борошно. Гарненько перемішати. Дати тісту "побути одному" хвилин 20, щоб кокосова борошно набрала вологу. Тісто готове.
Поки тісто “відпочиває", розігріти сотейник. Дві інші груші порізати на шматочки, скласти в сотейник, додати воду (2 ст. ложки), розмарин і кленовий сироп. Весь час помішувати і чекати щоб груші трохи підрум'янилися. В кінці розмарин викинути без жалю 😁 Нижній шар пирога готовий.
Духовку розігріти до 150-160 С. Пергамент змастити кокосовим маслом. Покласти спочатку груші рівним шаром, потім зверху тісто. Випікати 30-40 хвилин. За 10 хвилин до готовності посипати волоськими горіхами.
Приємного апетиту 🧡
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Бабагануш з тахініЗакуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃Бабагануш з тахіні