Крем-брюле на молоці з волоського горіха
Крем-брюле на молоці з волоського горіха. Здивуйте ваших гостей за чашкою кави в чергове свято. Ділимося ідеєю використання нашої пасти з волоського горіха без шкірки.
🔸️250 мл води
🔸️3 ст. ложки пасти AUMi з волоського горіха без шкірки
🔸️35 гр кокосового цукру
🔸️3 яєчних жовтки
🔸️щепотка натуральної ванілі
У блендері змішуємо воду і кремову пасту з волоського горіха без шкірки. Отримуємо домашнє горіхове молоко.
У сотейнику нагріваємо молоко до закипання (головне, не даємо закипіти), додаємо натуральну ваніль.
В цей час жовтки збиваємо з цукром до однорідної маси.
Дуже повільно (ключове слово - дуже) вливаємо гаряче "волоські" молоко в суміш з яєчних жовтків і постійно помішувати.
Розливаємо суміш у невеликі формах для випікання. Форми з крем-брюле позмещаем в глибоку форму для випікання. Заливаємо велику форму для випікання киплячою водою, щоб маленькі формочки були занурені в воду і вода не доходила до їх верхнього краю 1 см. Випікаємо 40-50 хвилин при температурі 150 ° С. Дістаємо, даємо охолонути при кімнатній температурі.
Ховаємо в холодильник мінімум на 4 години.
Перед подачею можна посипати невеликою кількістю цукру і за допомогою кулінарної паяльної лампи карамелізовану цукор. Сервірувати ягодами і м'ятою.
Приємного апетиту 🧡
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Бабагануш з тахініЗакуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃Бабагануш з тахіні