Безглютеновий хліб із зеленої гречки з фундучной пастою
Один з фаворитів серед горіхових паст AUMI в 2020р. була паста з українського фундука. Вирішили поділитися з вами рецептом смачного безглютенового хліба із зеленої гречки з фундучной пастою.
⠀
Інгредієнти:
🌿 зелена гречка - 360 г
🌿 сік квашеної капусти - 7 ст. ложок
🌿 фундучная паста AUMI - 4 ст. ложки
🌿 вода фільтрована кип'ячена - 3 ст. ложок
🌿 кокосова олія AUMI - 1 ст. ложка
⠀
Замість соку квашеної капусти можна використовувати сироватку, настій чайного гриба або натуральний квас.
⠀
Приготування:
День 1
18:00. Беремо гречку і кілька разів моєму фільтрованої водою. Замочуємо на ніч в фільтрованої воді.
⠀
День 2
9.00. Зливаємо «нічну» воду. Заливаємо нову. Тут важливо - ми не моєму гречку, а просто міняємо воду.
⠀
15:00. Зливаємо воду, в якій знаходилася гречка. Розміщуємо в блендер гречку, сік квашеної капусти (сироватку, настій чайного гриба або натуральний квас), воду і фундучную пасту. Перебиваємо до однорідної маси (тесту). Беремо форму (або форми) для випікання і змащуємо їх кокосовою олією. Розміщуємо туди тісто для випікання. Накриваємо форми рушником. Ми залишаємо в теплому місці. Наприклад, поряд з плитою.
⠀
День 3
13.00. Розігріваємо духовку до 180 С °. Розміщуємо форми в духовку і випікаємо 30-45 хвилин.
⠀
Зберігання хліба:
Зазвичай проблем з цим немає 😂 Якщо хліб не встигли швидко з'їсти домочадці, то через 16-18 годин після випікання він нарізається тонкими скибочками і підсушується в духовці. Після цього хліб з'їдається протягом декількох годин 😉
⠀
Вдалих вам кулінарних творінь!
⠀
Інгредієнти:
🌿 зелена гречка - 360 г
🌿 сік квашеної капусти - 7 ст. ложок
🌿 фундучная паста AUMI - 4 ст. ложки
🌿 вода фільтрована кип'ячена - 3 ст. ложок
🌿 кокосова олія AUMI - 1 ст. ложка
⠀
Замість соку квашеної капусти можна використовувати сироватку, настій чайного гриба або натуральний квас.
⠀
Приготування:
День 1
18:00. Беремо гречку і кілька разів моєму фільтрованої водою. Замочуємо на ніч в фільтрованої воді.
⠀
День 2
9.00. Зливаємо «нічну» воду. Заливаємо нову. Тут важливо - ми не моєму гречку, а просто міняємо воду.
⠀
15:00. Зливаємо воду, в якій знаходилася гречка. Розміщуємо в блендер гречку, сік квашеної капусти (сироватку, настій чайного гриба або натуральний квас), воду і фундучную пасту. Перебиваємо до однорідної маси (тесту). Беремо форму (або форми) для випікання і змащуємо їх кокосовою олією. Розміщуємо туди тісто для випікання. Накриваємо форми рушником. Ми залишаємо в теплому місці. Наприклад, поряд з плитою.
⠀
День 3
13.00. Розігріваємо духовку до 180 С °. Розміщуємо форми в духовку і випікаємо 30-45 хвилин.
⠀
Зберігання хліба:
Зазвичай проблем з цим немає 😂 Якщо хліб не встигли швидко з'їсти домочадці, то через 16-18 годин після випікання він нарізається тонкими скибочками і підсушується в духовці. Після цього хліб з'їдається протягом декількох годин 😉
⠀
Вдалих вам кулінарних творінь!
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Бабагануш з тахініЗакуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃Бабагануш з тахіні