Різдвяні фундучні пряники
🎄 Саме час поділитися рецептом тих самих різдвяних пряників! З ароматної пастою з фундука і глазур'ю з кокосової манни ... Ммм!
⠀
Різдвяні фундучні пряники ✨
⠀
Інгредієнти для тіста:
• 150 г рисової муки + 50 г кукурудзяного борошна (або 200 г ц / з борошна);
• 15 г кукурудзяного крохмалю;
• 2 г соди;
• дрібка солі;
• спеції - 1/2 ч. Ложки меленої кориці, 1/4 ч. Ложки меленого імбиру, мелений мускатний горіх на кінчику ч. Ложки;
• 100 г яблучного пюре;
• 90 г фундучної пасти AUMi;
• 80 г натурального сиропу або рідкого меду;
• 5 г рослинної олії
⠀
Інгредієнти для глазурі:
• кокосова манна AUMi;
• кокосова стружка для присипки.
⠀
Приготування:
Змішати всі сухі інгредієнти: борошно, крохмаль, соду, сіль і спеції.
⠀
Окремо змішати всі рідкі інгредієнти: яблучне пюре, фундучну пасту, рідкий підсолоджувач і рослинну олію.
⠀
З'єднати рідкі і сухі інгредієнти, замісити тісто. Якщо все пропорції враховані правильно, то тісто відразу вийде м'яким, пружним і не буде липнути до рук.
⠀
Розкачати тісто завтовшки близько 1-2 см між двома листами пергаментного паперу. Сформувати прянички бажаної форми. Випікати в духовці, розігрітій до 175 ° С, 10-15 хвилин.
⠀
Остигнули прянички занурити однією стороною з розтопленим кокосову пасту і присипати кокосовою стружкою.
⠀
Невеликий лайфхак - яблучне пюре можна взяти дитяче, готове або запекти яблучка, зняти шкірку і нутрощі, а м'якоть перебити в блендері.
⠀
От і все! Пряники для святкового настрою готові!
⠀
Різдвяні фундучні пряники ✨
⠀
Інгредієнти для тіста:
• 150 г рисової муки + 50 г кукурудзяного борошна (або 200 г ц / з борошна);
• 15 г кукурудзяного крохмалю;
• 2 г соди;
• дрібка солі;
• спеції - 1/2 ч. Ложки меленої кориці, 1/4 ч. Ложки меленого імбиру, мелений мускатний горіх на кінчику ч. Ложки;
• 100 г яблучного пюре;
• 90 г фундучної пасти AUMi;
• 80 г натурального сиропу або рідкого меду;
• 5 г рослинної олії
⠀
Інгредієнти для глазурі:
• кокосова манна AUMi;
• кокосова стружка для присипки.
⠀
Приготування:
Змішати всі сухі інгредієнти: борошно, крохмаль, соду, сіль і спеції.
⠀
Окремо змішати всі рідкі інгредієнти: яблучне пюре, фундучну пасту, рідкий підсолоджувач і рослинну олію.
⠀
З'єднати рідкі і сухі інгредієнти, замісити тісто. Якщо все пропорції враховані правильно, то тісто відразу вийде м'яким, пружним і не буде липнути до рук.
⠀
Розкачати тісто завтовшки близько 1-2 см між двома листами пергаментного паперу. Сформувати прянички бажаної форми. Випікати в духовці, розігрітій до 175 ° С, 10-15 хвилин.
⠀
Остигнули прянички занурити однією стороною з розтопленим кокосову пасту і присипати кокосовою стружкою.
⠀
Невеликий лайфхак - яблучне пюре можна взяти дитяче, готове або запекти яблучка, зняти шкірку і нутрощі, а м'якоть перебити в блендері.
⠀
От і все! Пряники для святкового настрою готові!
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Бабагануш з тахініЗакуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃Бабагануш з тахіні