Кошик
5547 відгуків
🔥 NEW! - Масло Гхі 😋ХОЧУ!
+380 (93) 950-57-57
+380 (50) 050-40-38

Різдвяні фундучні пряники

Різдвяні фундучні пряники
🎄 Саме час поділитися рецептом тих самих різдвяних пряників! З ароматної пастою з фундука і глазур'ю з кокосової манни ... Ммм!

Різдвяні фундучні пряники

Інгредієнти для тіста:
• 150 г рисової муки + 50 г кукурудзяного борошна (або 200 г ц / з борошна);
• 15 г кукурудзяного крохмалю;
• 2 г соди;
• дрібка солі;
• спеції - 1/2 ч. Ложки меленої кориці, 1/4 ч. Ложки меленого імбиру, мелений мускатний горіх на кінчику ч. Ложки;
• 100 г яблучного пюре;
• 90 г фундучної пасти AUMi;
• 80 г натурального сиропу або рідкого меду;
• 5 г рослинної олії

Інгредієнти для глазурі:
• кокосова манна AUMi;
• кокосова стружка для присипки.

Приготування:
Змішати всі сухі інгредієнти: борошно, крохмаль, соду, сіль і спеції.

Окремо змішати всі рідкі інгредієнти: яблучне пюре, фундучну пасту, рідкий підсолоджувач і рослинну олію.

З'єднати рідкі і сухі інгредієнти, замісити тісто. Якщо все пропорції враховані правильно, то тісто відразу вийде м'яким, пружним і не буде липнути до рук.

Розкачати тісто завтовшки близько 1-2 см між двома листами пергаментного паперу. Сформувати прянички бажаної форми. Випікати в духовці, розігрітій до 175 ° С, 10-15 хвилин.

Остигнули прянички занурити однією стороною з розтопленим кокосову пасту і присипати кокосовою стружкою.

Невеликий лайфхак - яблучне пюре можна взяти дитяче, готове або запекти яблучка, зняти шкірку і нутрощі, а м'якоть перебити в блендері.

От і все! Пряники для святкового настрою готові!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner