Гарбузовий крем-суп з кеш'ю пастою AUMI
Принадність гарбуза в тому, що він є в наявності цілий рік. Чому б не приготувати сьогодні що-небудь з гарбуза. З горіховою пастою, звичайно ж 😉
Гарбузовий крем-суп з кеш'ю пастою AUMI 🙌
Інгредієнти:
• 300г гарбуза (1/4 невеликого гарбуза);
• 100г моркви (1 морквина);
• 50г цибулі (1 маленька головка);
• 1 літр води;
• 2 лаврові листки;
• 1 ст. ложки оливкової олії;
• 2 зубчики часнику;
• спеції по 1/2 ч. ложки: куркума, імбир, мускатний горіх, паприка;
• сіль і перець за смаком;
• 1-1,5 ст. ложки лимонного соку;
• 1 ст. ложка кешью пасти AUMi.
⠀
Приготування:
Нарізати кубиками гарбуз, моркву, цибулю. Скласти в сотейник, налити воду, додати лавровий лист, закрити кришкою і поставити варитися.
⠀
На сковороді злегка розігріваємо оливкову олію, кладемо туди подрібнений часник і спеції. Даємо спецій розкрити свій аромат.
⠀
У киплячий бульйон з овочами додаємо олію зі спеціями і часником, накриваємо кришкою і продовжуємо варити до готовності овочів.
⠀
Вимикаємо вогонь, додаємо сіль і перець за смаком. Прибираємо з плити сотейник, вливаємо лимонний сік, додаємо пасту кеш'ю і гарненько все перемішуємо. Потім перекладаємо суп в блендер і подрібнюємо до однорідної консистенції. Розливаємо по тарілках і прикрашаємо за бажанням. Готово!
Ось посилання на відео приготування супу в нашій Instagram стрічці.
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Бабагануш з тахініЗакуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃Бабагануш з тахіні