Шоколадно-кокосова панна-котта
😋 Відмінна ідея як почати вихідні смачно! Зустрічайте шоколадно-кокосову панна-котту в нашій постійній рубриці # aumiрецепт.
Складові:
• 2 ст. л. кокосової пасти AUMi;
• 150 г води;
• 1 ст. л. меду або кленового сиропу;
• 1 ч. л. какао-порошку;
• 0,5 ч. л. агар-агар (сила гелю 1200 г / см²);
• дрібка солі.
⠀
Приготування:
Змішати всі інгредієнти в сотейнику. Поставити на вогонь і варити 1-2 хвилини для активації агар-агар, періодично помішуючи, щоб нічого не пригоріло.
Для перевірки активувався чи агар-агар, капніть трохи суміші на тарілку, якщо крапля загусне, то можна знімати з вогню і розливати по формах.
Десерту можна надати будь-яку форму, наприклад, форму цукерок. Дати охолонути при кімнатній температурі, потім прибрати на 1-2 години в холодильник.
Шоколадно-кокосова панна-котта не тане при кімнатній температурі. Так що сміливо беріть її на роботу для перекусу або на пікнік 😉
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Бабагануш з тахініЗакуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃Бабагануш з тахіні