«Рафаелки» з кокосової пасти AUMi
«Рафаелки» з кокосової пасти AUMi
Інгредієнти:
100 гр кокосової пасти AUMI
2 ст.л. сухого молока або сухого кокосового молока
1 – 2 ч.л. меду або кленового сиропу
8 шт мигдалю (за кількістю цукерок)
1 – 2 ч.л. кокосової стружки (для посипання)
Приготування:
Кокосову пасту підігріти до температури більш 27’C щоб отримати рідку консистенцію (на водяній бані, у мікроволновці або просто потримати деякий час біля теплої плити).
Ретельно змішати кокосову пасту, сухе молоко і підсолоджувач. Поставити в холодильник на 10 хв.
Отримане тісто розділити на шматочки, всередину яких покласти мигдаль. Сформувати кульки діаметром близько 3см та обгорнути їх у кокосовій стружці.
Відправити в холодильник на 30 хв. Достати та насолоджуватись.
Лайфаки
Нема потреби тримати конфетки у холодильнику, якщо у вас вдома не жарко. При температурі менш 26 градусів вони танути не будуть
Нагадуємо, що в AUMi ви можете також придбати і мигдаль і кокосову стружку.
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Бабагануш з тахініЗакуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃Бабагануш з тахіні