Кошик
5741 відгук
🔥 NEW! - Масло Гхі 😋ХОЧУ!
+380 (93) 950-57-57
+380 (50) 050-40-38

Арахісова «Картопля»

Арахісова «Картопля»
Хто пам'ятає тістечко «Картопля»? Ми вирішили дати йому нове життя і трохи переосмислили рецепт улюблених ласощів з дитинства.

Отже, познайомтеся - арахісова «Картопля» від AUMi!

Інгредієнти:
• 150 г сухого нуту;
• 150 г кремовою арахісової пасти;
• 2 ст. ложки арахісової пасти кранч;
• 2 ст. ложки рідкого підсолоджувача - ми, наприклад, взяли мед;
• 30 г какао-порошку;
• трохи кокосової стружки і какао-порошку для панірування.

приготування:
Нут замочити у воді з содою мінімум на 12 годин, а краще на ніч. Потім злити воду, промити, відварити до готовності і злити зайву рідину.

Готовий нут подрібнити в пюре за допомогою блендера. Додати в пюре рідкий підсолоджувач і кремову арахісову пасту. Ще раз перебити в блендері, щоб все добре перемішалося.

Потім додати арахісову пасту кранч і какао-порошок, ретельно перемішати і сформувати «картопельки» бажаної форми. Обваляти в какао-порошку або в дрібній кокосовій стружці. Зберігати в холодильнику до 3 днів або в морозилці до зомбі-апокаліпсису

І за традицією парочка Лайфхак:
• Можна взяти вже готовий консервований нут і теж злити зайву рідину.
• Якщо блендер НЕ берет нут, то додайте відразу всі рідкі інгредієнти, періодично зупиняйте блендер, перемішуйте ложкою і все вийде. Зручніше за все буде занурювальним блендером
• Можна експериментувати і з іншими горіховими пастами замість арахісової. Знаємо, що ви і самі вже подумали про це!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner