Арахісова «Картопля»
Хто пам'ятає тістечко «Картопля»? Ми вирішили дати йому нове життя і трохи переосмислили рецепт улюблених ласощів з дитинства.
⠀
Отже, познайомтеся - арахісова «Картопля» від AUMi!
⠀
Інгредієнти:
• 150 г сухого нуту;
• 150 г кремовою арахісової пасти;
• 2 ст. ложки арахісової пасти кранч;
• 2 ст. ложки рідкого підсолоджувача - ми, наприклад, взяли мед;
• 30 г какао-порошку;
• трохи кокосової стружки і какао-порошку для панірування.
⠀
приготування:
Нут замочити у воді з содою мінімум на 12 годин, а краще на ніч. Потім злити воду, промити, відварити до готовності і злити зайву рідину.
⠀
Готовий нут подрібнити в пюре за допомогою блендера. Додати в пюре рідкий підсолоджувач і кремову арахісову пасту. Ще раз перебити в блендері, щоб все добре перемішалося.
⠀
Потім додати арахісову пасту кранч і какао-порошок, ретельно перемішати і сформувати «картопельки» бажаної форми. Обваляти в какао-порошку або в дрібній кокосовій стружці. Зберігати в холодильнику до 3 днів або в морозилці до зомбі-апокаліпсису
⠀
І за традицією парочка Лайфхак:
• Можна взяти вже готовий консервований нут і теж злити зайву рідину.
• Якщо блендер НЕ берет нут, то додайте відразу всі рідкі інгредієнти, періодично зупиняйте блендер, перемішуйте ложкою і все вийде. Зручніше за все буде занурювальним блендером
• Можна експериментувати і з іншими горіховими пастами замість арахісової. Знаємо, що ви і самі вже подумали про це!
⠀
Отже, познайомтеся - арахісова «Картопля» від AUMi!
⠀
Інгредієнти:
• 150 г сухого нуту;
• 150 г кремовою арахісової пасти;
• 2 ст. ложки арахісової пасти кранч;
• 2 ст. ложки рідкого підсолоджувача - ми, наприклад, взяли мед;
• 30 г какао-порошку;
• трохи кокосової стружки і какао-порошку для панірування.
⠀
приготування:
Нут замочити у воді з содою мінімум на 12 годин, а краще на ніч. Потім злити воду, промити, відварити до готовності і злити зайву рідину.
⠀
Готовий нут подрібнити в пюре за допомогою блендера. Додати в пюре рідкий підсолоджувач і кремову арахісову пасту. Ще раз перебити в блендері, щоб все добре перемішалося.
⠀
Потім додати арахісову пасту кранч і какао-порошок, ретельно перемішати і сформувати «картопельки» бажаної форми. Обваляти в какао-порошку або в дрібній кокосовій стружці. Зберігати в холодильнику до 3 днів або в морозилці до зомбі-апокаліпсису
⠀
І за традицією парочка Лайфхак:
• Можна взяти вже готовий консервований нут і теж злити зайву рідину.
• Якщо блендер НЕ берет нут, то додайте відразу всі рідкі інгредієнти, періодично зупиняйте блендер, перемішуйте ложкою і все вийде. Зручніше за все буде занурювальним блендером
• Можна експериментувати і з іншими горіховими пастами замість арахісової. Знаємо, що ви і самі вже подумали про це!
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Бабагануш з тахініЗакуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃Бабагануш з тахіні