Фісташкові батончики
Ділимося рецептом середземноморських фісташкових батончиків.
⠀
Інгредієнти:
• 20 фініків без кісточок (можна також зняти шкурку);
• 190 г ядер смажених солоних фісташок AUMi (без шкарлупи);
• 80 г вівсяних пластівців Екстра (можна без глютену);
• 2 ст. ложки фісташкової пасти AUMi;
• 60 г пюре з запечених яблук;
• 1 ч. ложка екстракту ванілі.
⠀
Приготування:
Почистити фісташки від шкарлупи. Добре запекти 2 яблука. Почистити від шкурки, витягти качан та зробити із них пюре.
⠀
У блендері збити фініки до утворення однорідної маси (30-45 секунд). Додати 160 г фісташок і вівсяні пластівці. Збивати з 15-секундними інтервалами 2-3 рази, поки не отримаєте розсипчасту грубу консистенцію.
⠀
Додати фісташкову пасту, пюре з запечених яблук і ванільний екстракт, а потім збивати ще 20-30 секунд, поки тісто не стане липким.
⠀
Вистелити форму розміром приблизно 20 x 20 см пергаментним папером. За допомогою лопатки забрати тісто із блендера і викласти у форму. Накрити ще одним листом пергаменту та добре натиснути, щоб рівномірно розподілити тісто формою. Забрати папір і красиво викласти 30 г фісташок, що лишилися, поверх тіста. Знов застелити пергаментним папером.
⠀
Помістити форму в морозильну камеру мінімум на 1 годину. А після зазначеного часу дістати, нарізати на батончики та насолоджуватися. Можна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику до 7 днів.
⠀
А іще їх можна брати із собою як кльовий, поживний та здоровий перекус. І жодних мук совісті за з'їдений снікерс 😉
⠀
Інгредієнти:
• 20 фініків без кісточок (можна також зняти шкурку);
• 190 г ядер смажених солоних фісташок AUMi (без шкарлупи);
• 80 г вівсяних пластівців Екстра (можна без глютену);
• 2 ст. ложки фісташкової пасти AUMi;
• 60 г пюре з запечених яблук;
• 1 ч. ложка екстракту ванілі.
⠀
Приготування:
Почистити фісташки від шкарлупи. Добре запекти 2 яблука. Почистити від шкурки, витягти качан та зробити із них пюре.
⠀
У блендері збити фініки до утворення однорідної маси (30-45 секунд). Додати 160 г фісташок і вівсяні пластівці. Збивати з 15-секундними інтервалами 2-3 рази, поки не отримаєте розсипчасту грубу консистенцію.
⠀
Додати фісташкову пасту, пюре з запечених яблук і ванільний екстракт, а потім збивати ще 20-30 секунд, поки тісто не стане липким.
⠀
Вистелити форму розміром приблизно 20 x 20 см пергаментним папером. За допомогою лопатки забрати тісто із блендера і викласти у форму. Накрити ще одним листом пергаменту та добре натиснути, щоб рівномірно розподілити тісто формою. Забрати папір і красиво викласти 30 г фісташок, що лишилися, поверх тіста. Знов застелити пергаментним папером.
⠀
Помістити форму в морозильну камеру мінімум на 1 годину. А після зазначеного часу дістати, нарізати на батончики та насолоджуватися. Можна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику до 7 днів.
⠀
А іще їх можна брати із собою як кльовий, поживний та здоровий перекус. І жодних мук совісті за з'їдений снікерс 😉
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Бабагануш з тахініЗакуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃Бабагануш з тахіні