Карамель з мигдалевої пасти
Поспішаємо поділитись з тобою рецептом вершково-карамельної мигдалевої пасти, яку можна використовувати не тільки для намазування на тости, хлібці або круасани, а також для приготування тортів і кексів. І, звісно, просто їсти ложкою, коли ніхто не бачить. Бо як тільки побачать — доведеться ділитись 🙈
⠀
Інгредієнти:
• 5 ст. ложок мигдалевої пасти AUMi;
• 1 ст. ложки води;
• 1/2 склянки сметани кімнатної температури;
• 130 г кокосового цукру;
• 1 дрібка морської солі.
⠀
Приготування:
У невеликій каструлі змішай цукор і столову ложку води. Вари до закипання, а потім помішуй 2-3 хвилини до утворення карамелі.
⠀
Зніми карамель з вогню і дай їй охолонути кілька хвилин. Перемішуючи суміш, додавай по 1 ложці сметану, поки все не стане однорідною масою.
⠀
Потім додай мигдалеву пасту, дрібку солі та знову перемішай. Постав масу на слабкий вогонь і ще хвильку прогрій її. Після цього дай пасті час охолонути.
⠀
А поки вона відпочиває, можна подумати з чим будеш її куштувати.
⠀
Інгредієнти:
• 5 ст. ложок мигдалевої пасти AUMi;
• 1 ст. ложки води;
• 1/2 склянки сметани кімнатної температури;
• 130 г кокосового цукру;
• 1 дрібка морської солі.
⠀
Приготування:
У невеликій каструлі змішай цукор і столову ложку води. Вари до закипання, а потім помішуй 2-3 хвилини до утворення карамелі.
⠀
Зніми карамель з вогню і дай їй охолонути кілька хвилин. Перемішуючи суміш, додавай по 1 ложці сметану, поки все не стане однорідною масою.
⠀
Потім додай мигдалеву пасту, дрібку солі та знову перемішай. Постав масу на слабкий вогонь і ще хвильку прогрій її. Після цього дай пасті час охолонути.
⠀
А поки вона відпочиває, можна подумати з чим будеш її куштувати.
- Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍Цей рецепт ми спеціально зробили для тих, у кого алергія на горіхи і для тих, хто не любить довго готувати 😏Простий та солодкий апгрейд пасти з насіння гарбуза😍
- Бабагануш з тахініЗакуска, яка здатна перевернути твоє уявлення про баклажани з ніг на голову 🙃Бабагануш з тахіні