Кошик
5556 відгуків
🔥 NEW! - Масло Гхі 😋ХОЧУ!
+380 (93) 950-57-57
+380 (50) 050-40-38

Карамель з мигдалевої пасти

Карамель з мигдалевої пасти
Поспішаємо поділитись з тобою рецептом вершково-карамельної мигдалевої пасти, яку можна використовувати не тільки для намазування на тости, хлібці або круасани, а також для приготування тортів і кексів. І, звісно, просто їсти ложкою, коли ніхто не бачить. Бо як тільки побачать — доведеться ділитись 🙈

Інгредієнти:
• 5 ст. ложок мигдалевої пасти AUMi;
• 1 ст. ложки води;
• 1/2 склянки сметани кімнатної температури;
• 130 г кокосового цукру;
• 1 дрібка морської солі.

Приготування:
У невеликій каструлі змішай цукор і столову ложку води. Вари до закипання, а потім помішуй 2-3 хвилини до утворення карамелі.

Зніми карамель з вогню і дай їй охолонути кілька хвилин. Перемішуючи суміш, додавай по 1 ложці сметану, поки все не стане однорідною масою.

Потім додай мигдалеву пасту, дрібку солі та знову перемішай. Постав масу на слабкий вогонь і ще хвильку прогрій її. Після цього дай пасті час охолонути.

А поки вона відпочиває, можна подумати з чим будеш її куштувати.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner