Кошик
5607 відгуків
🔥 NEW! - Масло Гхі 😋ХОЧУ!
+380 (93) 950-57-57
+380 (50) 050-40-38

Кокос

Кокосова стружка містить надзвичайно багато вітамінів, жирів, мінералів і клітковини. Це безцінне джерело вітаміну А, Е і С, а також вітамінів групи В. Вона має високу поживну і енергетичну цінність, швидко вгамовує голод і насичує організм необхідною енергією.

Кокосову стружку використовують для випічки, прикраси десертів й навіть для приготування блюд східної кухні. Невелика кількість цього продукту перетворить найпростіший рецепт на справжній шедевр з чудовим ароматом! А купити кокосову стружку в Одесі вигідніше всього буде в інтернет-магазині Aumi!

Якісна та недорога кокосова стружка!

Натуральна індонезійська стружка виготовлена з білого м’якуша кокоса вищого сорту з максимальною жирністю 65%. В ній містяться вітаміни В-групи, вітамін А, С, Е і РР, а також безліч мікроелементів: цинк, мідь, селен, натрій, магній, калій і кальцій, марганець, мідь, залізо і сірка. У 100 г продукту міститься 633 ккал., харчову цінність складають 65 г жирів, 37 г білків і 27 г вуглеводів.

Висушена стружка з кокосового м’якуша додається в печиво, тістечка, торти, десерти і смузі, з неї роблять крем, цукерки і морозиво. Стружку можна побачити в якості прикраси цукерок, глазурі, шоколадних і сирних батончиків. У східній кухні її використовують в приготуванні овочевих салатів, рибних і м’ясних блюд. Якщо купити кокосову стружку і змішати її з меленим перцем чілі, виходить пікантна приправа до блюда. В інтернеті можна знайти відгуки та рецепти для будь-яких блюд – залишилося лише недорого придбати її в магазині Aumi!

Чудовий смак і користь!

Кокос має велику кількість жирних кислот, клітковини й інших корисних речовин: його м’якуш містить олії, а молочко наповнене антиоксидантами і мінералами. Фолієва і пантенова кислота, вітаміни групи В незамінні в роботі нервової системи, обмінних процесах і зміцненні імунітету. Мікроелементи покращують роботу серця, підтримують посудини і ендокринні залози. Лауринова кислота нормалізує рівень холестерину, запобігає виникненню атеросклерозу і захворювань серцево-судинної системи – ось чому слід придбати кокосову стружку!

Вона корисна для шкіри, волосся й нігтів, і купити її буде відмінним рішенням: покращується стан шкіри, зникають запалення, шкіра стає більш свіжою й насиченою. Стружка корисна при виразках шлунку і кишковому коліті, позитивно впливає на флору кишечника, покращує травлення й очищає організм.

Вона смачна і корисна, про що свідчать численні позитивні відгуки. Висока енергетична й поживна цінність дозволяє швидко вгамувати голод і відновити сили. Стружка з кокоса корисна для людей будь-якого віку, оскільки містить вітаміни та мінерали для нормальної роботи усього організму!

В інтернет-магазині Aumi в Одесі ви зможете недорого купити кокосову стружку будь-яких видів – грубого помелу та середнього з максимальною жирністю в 65%. Багато в чому вона універсальна й може бути використана у будь-яких рецептах!

Де купити кокосову стружку?

Придбати кокосову стружку оптом і вроздріб можна в інтернет-магазині Aumi. Ми пропонуємо кращі ціни! Ви зможете обрати стружку грубого помелу, гранульовану або среднерастерту. Вона доставляється з Індонезії й не містить ніяких шкідливих речовин, тільки м’якуш. Виготовляється вона з кокосів вищого сорту, містить вітаміни групи В, вітаміни А, С, Е і РР, мікро- і макроелементи. Калорійність: в 100 г кокосової стружки – 633 ккал., склад: 65 г жирів, 37 г білків і 27 г вуглеводів.

Що можна приготувати з кокосової стружки?

Кокос – це універсальний продукт! Його використовують в Україні для прикраси печива, тортів, тістечок і десертів, її додають в шоколадні й сирні батончики, каші і смузі. Із стружки роблять печиво і цукерки. У східній кухні коксовий горіх використовують в приготуванні овочевих салатів, рибних і м'ясних блюд, приміром популярне блюдо – смажені креветки в кокосовій стружці. Якщо змішати мелений перець чілі та кокосову стружку, вийде пікантна приправа до більшості блюд. В інтернеті можна знайти рецепти солодкої випічки з використанням стружки або блюд східної кухні. Залишилося лише придбати її в магазині Aumi (Одеса)!

Як роблять кокосову стружку?

М’якуш стружки залежить від зрілості горіха: в молодому кокосі в основному вода, а м’якуш утворюється вже в зрілих плодах. З цілісних, стиглих горіхів зливають рідину, розрізають і вичищають м’якуш. На спеціальному устаткуванні м’якуш переробляють в стружку конкретного розміру, віджимають і сушать. Далі кокосова стружка поміщається в упаковки необхідних розмірів і вирушає на продаж. Технологія виготовлення дозволяє отримати стружку будь-якого помелу (груба, гранульована і середньорозтерта).

Яка користь кокосової стружки?

Завдяки своїм корисним властивостям кокос позитивно впливає на організм. Регулярне застосування кокосової стружки допомагає поліпшити роботу нервової системи, серцево-судинної системи й запобігти захворюванням шлунково-кишкового тракту. Лауринова кислота, яка міститься в кокосі, зменшує рівень холестерину, запобігає виникненню атеросклерозу й покращує роботу серця. Мікроелементи та вітаміни покращують зовнішній вигляд шкіри, нігтів і волосся.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner