Кошик
5741 відгук
🔥 NEW! - Масло Гхі 😋ХОЧУ!
+380 (93) 950-57-57
+380 (50) 050-40-38

💥 -20% на арахісово-шоколадний десерт Yes or Yes на честь перемоги на Євробаченні!

💥 -20% на арахісово-шоколадний десерт Yes or Yes на честь перемоги на Євробаченні!

На честь перемоги на Євробаченні даруємо знижку -20% за промокодом YES на найправильніший та найсмачніший арахісово-шоколадний десерт - "Yes or Yes"!

Замовляй зручний розмір за посиланням. Поспішай - промокод дійсний лише 15-16 травня.

----

Горіхово-шоколадний десерт "Yes or Yes" - арахісова паста з чорним шоколадом і кокосовим молоком. Ідеальне поєднання смаженого бразильського арахісу, кокосового молока і чорного шоколаду з какао-бобами преміального сорту Trinitario.

    Десерт, в якому класично поєднуються смажений арахіс і шоколад. Але, щоб зробити смак по-справжньому неповторним, ми підібрали і змішали інгредієнти не так, як це зазвичай роблять інші.
    В основі десерту - ароматний бразильський арахіс вищого сорту. Багато хто перемелює цілий арахіс разом з гіркими сердцевінку (паростками). Ми прибираємо ці сердцевінкі, щоб смак став максимально ніжним. Арахіс обсмажується в інноваційній печі за американською технологією. Він фонтанує в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, не торкаючись стінок камери (при звичайному обсмажуванні горіх крутиться в барабані півгодини, підгораючи і окислюючись).
    Ми не використовуємо дешевий промисловий шоколад з сумнівною рецептурою і, відповідно, не намагаємося завуалювати його склад, як роблять деякі виробники, вказуючи в інгредієнтах просто слово "шоколад". Ми виготовляємо чорний шоколад самі, використовуючи три простих інгредієнта - какао боби преміального сорту Trinitario, какао порошок максимальної жирності і ароматне какао-масло іменитих європейських брендів (Callebaut, IRCA, DGF).
    Легку молочну нотку десерту надає кокосове молоко. Тому продукт на 100% веганський.
    Білий рафінований цукор замінений карамелізованим нектаром суцвіть кокосової пальми, також відомим як кокосовий цукор. Його карамельні нотки доповнюють домінуючий арахісовий смак приємною солодкістю.

    Десерт виготовляється на італійському обладнанні з використанням керамічних жорен для отримання максимально ніжної текстури. Температура виробництва не перевищує 46'C.

    Елегантна скляна банка завершує наше творіння, роблячи десерт "Yes or Yes" смачним презентабельним подарунком.

    Насолоджуйтесь ним з фруктами, намащуйте на тости або хлібці, додавайте в кашу або мюслі, протеїновий шейк або смузі, використовуйте як начинку для ваших десертів і випічки або просто їжте великою ложкою прямо з банки як готові ласощі.

 
 

 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner